Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як влаштуватися на роботу в ОАЕ

ОАЕ (Об'єднані Арабські Емірати) - це федеративна держава на Близькому Сході, яке приваблює всіх туристів своїм рівнем життя і багатим населенням. Більше 70% всього населення ОАЕ складають мігранти з усіх куточків світу.

Середня зарплата по країні залежить від галузі, міста, навичок і досвіду співробітника. Найбільш перспективними для бажаючих знайти роботу є міста: Дубай і Абу-Дабі, куди залучаються висококваліфіковані фахівці з різних сфер з-за кордону. Там кожен знайде работу в Эмиратах з гідною зарплатою для будь-якого рівня знання мови і професійних навичок.

Основними перевагами роботи за кордоном є:

  1. Висока заробітня плата
  2. Мовна практика
  3. Отримання і розвиток професійного досвіду
  4. Поява нових вигідних зв'язків
  5. Подорож і пізнання іншої культури
  6. Нові враження і емоції
  7. Послуги агентства для кандидатів безкоштовні!

Як влаштуватися на роботу в ОАЕ?

Щоб працевлаштуватися в такій країні, як ОАЕ потрібно попереднього зайнятися пошуком вакансії і підписанням трудового договору з майбутнім роботодавцем. Для цього існують різноманітні професійні сайти з пошуку і підбору вакансій та рекрутингові агентства. На таких платформах можна знайти потрібну вакансію, а потім фахівці професійно оцінять кандидатів і допоможуть підготувати документи, щоб вдало їх подати на візу.

Завдяки професіоналізму компанії може запропонувати претендентам по ОАЕ повне позбавлення від головного болю з оформлення віз. Крім того, на відміну від агентств з працевлаштування, кандидати отримують «Джоб оффер» і трудові контракти від роботодавців, які зацікавлені саме в цій людині і можуть гарантувати йому довгострокову роботу.

Щоб підійти роботодавцю часто необхідно підтвердження знання мови і професійних навичок, наявність певних сертифікатів, проходження співбесіди через Інтернет, рідко здача первинних іспитів.

Перевагами роботи в ОАЕ є надання місця для проживання, а також харчування та інші бонуси, такі як оплата перельоту і страховки, оплачувану відпустку на 30 днів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь