Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та недоліки 1С: Підприємство

Якщо Ви талановитий управлінець, то питання, що стосуються лідерства вашої компанії в середовищі конкурентів за рахунок автоматизації бізнес процесів, напевно, займають не останнє місце в списку Ваших пріоритетних цілей.

Але, якщо, з якоїсь причини, Ви сумніваєтеся і до сих пір не зробили вибір на користь системи 1С, значить ця стаття для Вас!

Варто зазначити, що програма 1С: Підприємство, як і будь-який інший програмний продукт від cbt.ua/services, має свої незаперечні переваги і, зрозуміло, слабкі сторони, про які поговоримо трохи нижче. Спробуємо розібратися, перш за все, з точки зору переваг для користувачів, що представляє собою дана система. Розглянемо докладніше 1С плюси і мінуси.

«Відкрита» конфігурація

Перш за все, варто відзначити, що конфігурація платформи 1С є «відкритою». Що, безумовно, є плюсом. І для Вас, як для користувача, це означає ніщо інше, як можливість (при бажанні, необхідності і за допомогою відповідних фахівців, звичайно) без проблем вносити потрібні налаштування і доробки для вирішення певних завдань, що стоять саме перед Вашим бізнесом.

Крім того, в програмі легко виправляти недоліки і виникають помилки (що теж трапляється). І це безперечна перевага 1С: Підприємство, як для користувачів, так і для фахівців, які обслуговують систему.

Так, до недоліків можна віднести платні послуги програмістів, які коштують чималих грошей, але індивідуальний підхід і отриманий результат, напевно виправдають вкладені кошти. І, як правило, в доробках 1С відчувають потребу більш великі компанії (в сегменті середнього і великого бізнесу). А для процвітання їх бізнесу подібна стаття витрат не є надто значною на тлі отриманих переваг.

Наявність техпідтримки і щомісячних оновлень

Без сумніву, ще одним очевидним перевагою програми 1С є наявність ІТС (інформаційно-технічна система) і щомісячних оновлень. Підписка на даний вид послуг платна, але цей факт анітрохи не зменшує її значущості та необхідності для користувачів програми. А, навпаки, заощаджує час і гроші, які доведеться витратити на пошуки потрібної інформації самостійно, дозволяючи уникнути можливих помилок в роботі співробітників компанії. Так що, пропонуємо не робити поспішних висновків, відправляючи даний пункт в список недоліків 1С.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь