Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мансарда: особливості та переваги

На сьогоднішній день площа приміщення має велике значення, і щоб домогтися очікуваного результату без істотних перебудов, найбільш раціональним рішенням буде використовувати горищне приміщення в вигляді мансарди.

Переваги будівництва мансарди

Існує ряд переваг будівництва мансарди і основним з них є, звичайно ж, відносно невисока вартість. Якщо зводити другий поверх, то витрати на роботу і матеріали буде, досить значними, а у випадку з мансардою http://www.stroyabs.ru/mansarda/stroy/ все набагато дешевше і простіше.

Використовуючи горищне приміщення, вам не доведеться переробляти всю конструкцію будинку. Правильно побудована мансарда забезпечить вас підходящим приміщенням, як для спальні, так і кабінету.

Ви можете підібрати на свій розсуд будь-який дизайн інтер'єру, який буде не тільки привабливо виглядати, але і підкреслювати загальний вигляд будинку. Сучасні матеріали дозволяють створити теплу і комфортний простір.

Внутрішнє облаштування мансарди

Облаштування мансарди має певні етапи:

  1. Утеплення стелі, стін і підлоги;
  2. Оздоблення поверхонь матеріалом;
  3. Зонування приміщення;
  4. освітлення;
  5. Облаштування.

Залежно від того як саме ви будете використовувати мансарду, можна підбирати матеріали, кольори і відтінки. Для робочого кабінету, непоганим варіантом може стати пластикова вагонки або ж фактурна штукатурка, що дозволяє зробити приміщення більш суворим. Коли мова йде про спальні, то краще буде використовувати пастельні відтінки шпалер, які додадуть більшого затишку.

Деякі любителі романтики встановлюють в даху вікна, які дозволяють в нічний час насолодитися прекрасним видом на зоряне небо, і в жарку погоду ви завжди отримаєте свіже повітря в кімнаті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь