Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати міжкімнатні двері?

Ринок міжкімнатних дверей настільки різноманітний, що розібратися в ньому самостійно досить складно. Від італійських вишукувань дизайну і космічних цін до найпростіших моделей білих гладких дверей - є практично все. У цій статті дамо деякі поради і рекомендації, розглянемо основні матеріали і конструкції, які допоможуть Вам зробити правильний вибір.

Як же вибрати хороші двері для квартири або будинку?

В першу чергу необхідно визначитися, який стиль ближче саме Вам.

Якщо Ви віддаєте перевагу класиці, то, швидше за все, при виборі міжкімнатних дверей на сайті http://masterdveri.com.ua Вам варто зупинитися на варіанті фільончастих дверей. М'які візерунки не будуть дратувати очей, а білий колір або, наприклад, шпон благородного дуба гармонійно впишуться в класичний інтер'єр.

Якщо Ви віддаєте перевагу хай-тек - то, швидше за все, при виборі міжкімнатних дверей Вам буде цікавий сміливий сучасний дизайн, контрастні кольори: білий / чорний. Наприклад, що стало вже традиційним для стилю модерн... поєднання червоного кольору, білого дуба і венге.

Якщо Ваш інтер'єр виконаний в стилі кантрі - відмінний варіант - вибрати міжкімнатні двері з масиву. Чудово виглядають, наприклад, соснові двері. В цілому, дана лінійка дверей ідеально підійде для приватного будинку і котеджу.

Який колір для міжкімнатних дверей краще?

Поради з такого питання, як підбір кольору, давати дуже складно. Безумовно, тут все залежить від Вашого інтер'єру та особистих уподобань, і правильної відповіді тут не існує. Однак, дозволимо собі дати Вам невелику пораду: досвід і практика показує, що білий колір міжкімнатних дверей підходить практично завжди. Це нейтральний відтінок, який гармонійно поєднується з будь-гамою.

Варіанти конструкції міжкімнатних дверей, що краще?

Сьогодні технології виробництва зайшли дуже далеко, і варіантів вибору матеріалів і устаткування дверей безліч. Розглянемо тільки найпопулярніші на сьогодні. По-перше, це царговие двері, найчастіше покриті екошпон.

Вони збираються з окремих брусків - царг, як конструктор. Також потрібно відзначити двері полегшеної конструкції. Як правило, передня і задня панель таких дверей виконана з фрезерованного МДФ, а заповнення - картонно-стільникове. Якщо такі двері зроблена якісно, ​​то це непоганий і економічний варіант.

Більшу частину ринку займають масивні двері фільончастої конструкції. Вони виготовлені з масиву деревини з різними варіантами покриття та забарвлення. Це хороші і якісні двері, які будуть радувати господарів довгі роки. Натуральні матеріали і масивність двері забезпечать приємні тактильні відчуття в момент використання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь