Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Безпліддя у жінок, як наблизити народження довгоочікуваного малюка

Більшість шлюбів між чоловіком і жінкою передбачає в подальшому появу в сім'ї дітей, і дуже часто причиною розриву відносин стає безпліддя.

Неможливість зачаття може бути пов'язана з анатомічними причинами, гінекологічними захворюваннями і психологічними факторами.

З'ясування причини безпліддя http://sana-med.com.ua/ru/zhenskoe-besplodie.php - перший етап, що допомагає наблизити народження довгоочікуваного малюка.

Що таке жіноче безпліддя

Безпліддя інакше позначається терміном інфертильності, що означає патологічне порушення репродуктивної функції, що виражається в неможливості зачати і виносити дитину.

Діагноз жіноче безпліддя виставляється пацієнткам репродуктивного віку, у яких після одного-двох років регулярних статевих відносин без використання контрацептивів не настає вагітність.

Інфертильності може бути первинною чи вторинною, тобто виникла вже після перших успішних пологів. Згідно зі статистикою проблеми, з зачаттям виникають приблизно у 14% пар. І не завжди в цьому винна тільки жінка. Для того щоб встановити справжню причину відсутності вагітності в обстеженні потребують обидва партнера.

Наскільки серйозною є проблема?

Кілька сотень і навіть десятків років назад безпліддя у жінок, а тим більше у чоловіків, було рідкістю. У теперішній же час інфертильності стає серйозною проблемою для багатьох сімей.

Вчені підвищення кількості безплідних жінок в першу чергу пов'язують із сексуальною розкутістю, в результаті чого широко поширюються статеві інфекції, що завдають серйозної шкоди здоров'ю чоловіків і жінок.

У 60% випадків в подружжю, яка бажає зачати дитину, безплідною виявляється жінка. Але проблеми із зачаттям можуть бути пов'язані і з репродуктивною функцією чоловіки. Дуже часто в процесі діагностики з'ясовується, що інфертильності є у обох статевих партнерів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь