Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір правильного матеріалу - шкіра або тканина?

Вибір правильного матеріалу - шкіри або тканини? Для деяких це буде легким рішенням, для інших - не так просто. Купівля дивана може стати досить проблематичною, якщо ви не зовсім впевнені, що саме ви шукаєте. Є тисячі різновидів і брендів на вибір - пластик, тканина, шкіра, кутові дивани, диван-ліжка і багато іншого.

Чому обирають тканину?

Як і у випадку з шкірою, на вашому дивані можна вибирати найрізноманітніші тканини. Який тип тканини ви виберете, буде залежати від ваших особистих переваг і смаку, а також від того, як ви збираєтеся використовувати меблі. Деякі тканини більш довговічні, ніж інші, і це може бути більш підходящим для домашнього господарства з тваринами і маленькими дітьми.

Мікроволокна

Останнім часом популярність мікро волокна різко зросла завдяки своєму дуже м'якому відчуття, майже бархатистому на дотик. Поліефірні волокна, що містяться в цій тканини, сприяють міцності, але в той же час забезпечують великий комфорт. Хоча цей тип тканини не так легко чистити, як шкіра, він дозволяє швидко реагувати, якщо щось пролити.

Мікрофібра - популярний вибір також для тих, хто страждає на алергію. Це пов'язано з тим, що волокна настільки щільно виткані, що не дають великих можливостей для збірки пилу і алергенів.

Суміш поліестеру і бавовни

Суміш поліестеру і бавовни в якості м'якої тканини є популярним вибором для сімей і розширених сімей. Синтетичний поліефірний матеріал використовується, оскільки він зміцнює і захищає тканину, щоб звести до мінімуму сморщивание і вицвітання. Це робить його ідеальним вибором для домогосподарств з високим трафіком. Бавовна додається в суміш, оскільки він забезпечує додатковий комфорт і робить диван більш привабливим. Це хороший вибір для дивана через його рентабельності і високу довговічність. Він повинен вміти витримувати час в жвавому сімейному будинку з обмеженим зносом.

бавовняна оббивка

Бавовна - один з найбільш (якщо не найбільш) популярних тканин в світі. Він широко поширений в ряді галузей, таких як одяг і домашній дизайн. Матеріал надходить з насіннєвий основи бавовнику, і він популярний завдяки м'якому і зручному дотику.

Бавовна відносно легко чистити, і матеріал дихає в жарку погоду, поглинаючи потіння тіла, яке пізніше витісняє. У холодні місяці бавовна зберігає тепло тіла, додаючи його до комфорту.

Текстуровані бавовняні дивани, як випливає з назви. Бавовна текстуровані, додавши візуальну привабливість дивана. Дивани цього сорту не ідеальні для інтенсивного використання, тому що зношені плями можуть з'являтися швидше на текстурованих диванах. Вони також більш схильні залучати та утримувати пил. Текстуровані бавовняні дивани використовуються скоріше як демонстраційні, а не повсякденні дивани, оскільки вони не підходять для інтенсивного використання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь