Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модна біжутерія: браслети на всі випадки життя

Історія браслетів, як і багатьох інших прикрас, сягає глибокої давнини. Їх носили представники різних культур. Єгиптяни віддавали переваги металевим браслетів, які надягали не тільки на зап'ясті, а й на передпліччя. Період античності відзначився красою римських і грецьких браслетів. А німецькі воїни носили їх, як амулет і символ доблесті і честі.

Мода на цей вид прикрас зникала і з'являлася в залежності від моди жіночого одягу з перевагою довгих або коротких рукавів. Знатні дами на Русі носили браслети із золота і срібла, городянки зі скла, а селянки з міді. Форма і значення браслетів залежали від традицій і звичаїв народу.

Сучасна модна біжутерія відрізняється різноманіттям матеріалів виконання, квітів і форм. За допомогою неї можна створити образ на всі випадки життя. Де можна купити біжутерію за доступною ціною? Наш сайт regiongold.ru - це відповідь на Ваше питання, ми поможеv Вам без праці визначитися з вибором прикрас!

Як правильно підібрати браслет під одяг і інші прикраси?

Для того щоб правильно підібрати аксесуар на руку, Вам необхідно вивчити прості правила стилю. Якщо плаття з приспущених плечем, то браслет коштує одягнути на ту ж руку. Ви вирішили доповнити образ брошкою? Значить, браслет повинен бути на протилежній від брошки руці. Довгий рукав ризикує перекрити прикраса, це неприпустимо, браслет має бути видно, його можна надіти поверх рукава, якщо це не зашкодить образу. Не забувайте, якщо край рукава прикрашений вставками або особливою обробкою, то браслет лише перевантажить Ваш образ, від нього, в даному випадку, краще відмовитися. Відсутність же рукавів або їх коротка довжина відкривають політ фантазії.

У повсякденному житті перевантажувати образ і загострювати увагу на прикрасах не варто, так як це порушить уявлення оточуючих про Ваш почутті стилю і смаку. Набір прикрас повинен гармоніювати між собою і з Вашим одягом. Відмінний варіант - одягнути браслет в колір кольє або сережок, також можна підібрати його відповідно до колірної гами сукні. Якщо Ви наділи масивний браслет, то кільце слід одягнути на іншу руку. А часто і браслета буде цілком достатньо.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь