Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо катер

Вибір також і покупка катери для багатьох людей є приємною покупкою. Протягом часу створюються абсолютно нові вимоги до комфорту, населеності, зручностей також і швидкості. Тому придбання судна більшого розміру виявиться правильним рішенням. Разом з великим розміром підросте і потужність двигуна катера, оскільки ніхто не бажає втрачати звичну швидкість.

Розмір має значення

Коли ви станете вибирати розмір майбутнього судна, потрібно дотримуватись деяких правил. Катер обов'язково повинен ідеально відповідати району вашого плавання. Тільки подумайте, як дивно буде виглядати в підмосковних затоках, де глибина 2 метри величезні 50-футові морські моторні яхти, у яких будуть радіатори і інші серйозні атрибути. Також, наскільки небезпечно, якщо ви вирішите вийти в штормове море на маленькій 14-футовий відкритої човні. До речі, оголошення продам катер бу доступні на сайті yachts-boats, де доступна більш детальна інформація про катери.

Мореплавність стане залежати від розмірів, також співвідношення L / B і висоти надувного борта. Наприклад, у скандинавських і японських риболовецьких човнів присутній чудова мореплавство, при цьому у них спартанська внутрішнє оздоблення. Польські або американські катери зможуть надати величезний комфорт під час відпочинку, тільки якщо буде погана погода, вони в рази програють побратимам. Дуже важливо щоб був присутній самоотлів, як в русі, також і в статиці. Існують самоотлівние корпусу, які по факту не є такими, оскільки під час стоянки з повним завантаженням зливний шпігати палуби буде розташовуватися трохи нижче, ніж рівень води.

Варто помітити, що поведінка будь човна на ходу під час хвилювання стане залежати виключно від обводів.

Класичний кілеватие моногедрон чудово підійде, якщо ви станете плисти по неспокійному водойми, тільки вони виявляться більш валки під час стоянки. Тримаран досить стійкий, тільки під час хвилювання стане отримувати порівняно жорсткі удари по корпусу. На спокійному водоймі він ніяк не стане реагувати, коли пасажири стануть переміщатися по палубі. Корпуси-катамарани в нашій країні не настільки поширені, оскільки їх важко зберігати, вони дорогі і буде потрібно 2-х моторна установка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь