Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Якісні недорогі меблі: де знайти і як правильно вибрати

В останні десятиліття люди часто набувають дорогі меблі, так як вважають, що дешева обов'язково повинна бути неякісною. Такі висновки були зроблені не на порожньому місці, оскільки в двохтисячних дуже багато компаній почали випускати меблі з дешевих матеріалів, які ламалися, гнулися і втрачали всі свої характеристики буквально за кілька місяців, а то і тижнів.

Але сьогодні все змінилося, так як з'явилися нові технології здатні зменшити витрати на виробництво, не знизивши при цьому якість товарів. Підприємства стали широко застосовувати сучасні методики і способи обробки матеріалів, складання елементів і конструювання. Тому сьогодні мебель икеа відповідає світовим стандартам, при цьому коштує в кілька разів дешевше, ніж брендова продукція.

Матеріали для виробництва м'яких меблів

Для виробництва м'яких меблів широко використовують хвойні породи, оскільки така деревина не поступається за своїми характеристиками елітної, при цьому коштує в кілька разів дешевше. Відповідно, м'які меблі з конструкцією з хвойного дерева - це саме та продукція, яка порадує кожного покупця співвідношенням ціна-якість.

Оскільки меблі складається не тільки з основи, увагу також приділяють наповнювачів і покриттю. Найчастіше хорошу вітчизняну меблі обтягують штучною екокожа, яка по тактильним і візуальним характеристикам нічим не відрізняється від натуральної. Також вона довговічна і стійка до пошкоджень, що теж є безсумнівним плюсом. В якості наповнювача для таких меблів використовується поролон. Він зносостійкий і абсолютно безпечний для здоров'я.

Меблі від виробника

Недорога меблі, найчастіше, надходить до покупця прямо від виробника. Завдяки тому, що немає націнки, яку завжди ставлять посередники, клієнт може помітно заощадити. А пряме спілкування з виробником дозволяє обумовлювати всі нюанси, отримати доступ до кожного етапу виробництва, замовити меблі за своїм індивідуальним ескізом і отримати саме той дизайн, про який покупець завжди мріяв.

Якщо ж немає власних ідей, але хочеться придбати щось дійсно цікаве, завжди можна зайти на офіційний сайт, де зібрані сотні різних варіантів меблів, які легко переглянути, порівняти всі особливості і спокійно зробити вибір. Оскільки на сайтах є фільтри по вартості, класифікації, розмірами і багато інших, покупцеві не доводиться витрачати час, вивчаючи інформацію про кожен товар, як це відбувається в магазинах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь