Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати взуття для дитини

Як відомо, основи здоров'я людини закладаються з самого раннього віку. Тому батьки малюка повинні приділяти особливу увагу вибору речей, які стануть його супутниками з перших днів життя, будуть безпосередньо впливати на його розвиток і формувати уявлення маленької людини про світ, в якому він має жити. Ми всі знаємо, як важливі перші кроки на життєвому шляху. А радість і задоволення від них багато в чому будуть залежати від того, в який обувке ці кроки будуть зроблені.

Правильно підібране взуття від http://kinder-moda.com.ua/ - запорука активності, здоров'я, гармонійного розвитку та гарного настрою малюка. У той час, як невідповідне або неякісне взуття може не тільки стати причиною формування неправильної ходи і згодом таких захворювань, як деформація стоп (найпоширеніше - плоскостопість або клишоногість), але і більш серйозних проблем зі здоров'ям - викривлення хребта або навіть порушень в роботі судинної системи. Тому до підбору взуття для дитини, особливо якщо він тільки починає ходити, варто поставитися особливо ретельно і відповідально, неодмінно проконсультувавшись з лікарем-фахівцем, який підкаже, які індивідуальні особливості вашого малюка необхідно обов'язково врахувати при виборі його перших черевичок.

Вибираючи взуття, в першу чергу варто виходити з віку і потреб дитини, вирішити, яке саме функціональне призначення ви бачите у даного предмета гардероба. І, зрозуміло, в першу чергу орієнтуватися не на зовнішній вигляд взуття, а на її якісні характеристики. Тому дуже важливо вже на етапі примірки та покупки взуття навчитися з усього різноманіття варіантів правильно визначати те, що підходить саме вашому малюкові.

Дитяче взуття: як правильно провести примірку?

Адже навіть доросла людина не відразу може зрозуміти, чи комфортно йому в взуття, яку він вперше одягає в магазині. А якщо малюк поки не говорить і не може пояснити, чи зручно йому, то батькам доводиться покладатися тільки на власну інтуїцію. У такому випадку, навіть якщо ви берете дитину з собою в магазин, варто заздалегідь будинку обвести контур його стопи на аркуші паперу і вирізати шаблон, який допоможе вам більш точно визначити розмір і повноту ноги. Прийшовши в магазин, такий шаблон варто докладати не до підошви, а до устілки, так як розмір підошви, як правило, трохи більше внутрішнього простору взуття.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь