Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сервісний центр, коли зламався iPhone?

Кожен власник техніки Apple знає, як боляче, коли ламається смартфон або планшет. Адже при поломці хочеться, щоб майстри поставилися до пристрою дбайливо, а також поставили оригінальні запчастини по можливості.

Якщо ви уявляєте, наскільки сумно чути від майстра, що запчастини в наявності тільки китайські, то ви розумієте, що знайти «свого» телефонного доктора дуже важливо. Ремонт iPhone може або вирішити всі ваші проблеми, або стати причиною катастрофи.

Чому ламається iPhone?

Техніка фірми Apple спочатку позиціонується, як надійний і це дійсно так. Пристрої можуть працювати без неполадок кілька років, зрозуміло, якщо дотримуватися всіх правил їх експлуатації. Правила ці нехитрі. Важливо заряджати пристрої за допомогою оригінальних блоків живлення і кабелів, скоротити використання на морозі, носити в захисному чохлі, щоб уникнути механічних пошкоджень. Навіть при інтенсивному використанні, у кожного смартфона або планшета є певна кількість циклів заряду батареї, і до тих пір, поки батарея нічого виснажить свої запаси, її заміна не буде потрібно. Ви зрозумієте, коли батарея виходить з ладу. Телефон або не заряджається, або батарея зовсім не "тримає" заряд.

При падінні телефону легко пошкоджується екран, корпус або внутрішня «начинка», через що телефон працює зі збоями.

Щоб продовжити термін життя телефону без оперативного втручання, намагайтеся дбайливо ставитися до дорогої техніки.

Якщо ви виявили неполадку, не варто усувати її самостійно по відеоінструкції. Ви, як недосвідчений майстер, можете випадково пошкодити той чи інший шлейф, і не тільки ваш пристрій перестане працювати, але також ви втратите заводську гарантію на телефон. Краще зверніться в авторизований сервісний центр.

Навіщо звертатися в сервісний центр?

Справа в тому, що авторизовані сервісні центри, такі як https://maclouds.com.ua, здійснюють ремонт по гарантії. Це означає, що якщо ви не втопили смартфон, що не упустили його з великої висоти в, скажімо, багаття, то ваш телефон з радістю приймуть.

Співробітники авторизованих сервісних центрів проходять спеціальне навчання. Для них не складе труднощів провести діагностику і усунути неполадки.

Коли потрібно звертатися за допомогою

Якщо ви помітили хоч найменші неполадки в роботі пристрою, то варто віднести його на діагностику. Часто буває, коли невеликі неполадки тягнуть за собою відмову важливих деталей смартфона, без яких той просто не може працювати. Якщо такі деталі виходять з ладу, то ремонт стає «золотим» і змушує вас задуматися про покупку нового девайса.

Саме з цієї причини не варто затягувати з ремонтом. При зверненні в сервісний центр, майстри проведуть необхідну діагностику і виявлять причину неполадки. А якщо знаєш, у чому проблема, усувати її в рази простіше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь