Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Різні конструкції змішувачів для кухні

Змішувач з важелем для кухні виглядає навіть краще, та й сантехніки рекомендують саме такі змішувачі. Але в разі якщо над вашою кухонною мийкою проходять сантехконструкціі, або лежить посуд, то в цьому випадку слюсарю буде працювати складніше. Змішувачі для кухні бувають і з ручним душем, який виходить з виливу.

Ця функція дуже зручна, а якщо раковина не дорога, то і не буде зайвою, навіть якщо на кухні є посудомийна машинка. Такі кухонні змішувачі зазвичай встановлюються на подвійну, або одинарну, але дуже велику раковину кухні під замовлення - це дозволить господині без проблем помити овочі, посуд і саму раковину. Самі сантехніки рекомендують використовувати такий змішувач з функцією перемикання на аератор. Такий змішувач вважається професійним, він значно зменшить час проведений на кухні під час готування.

Про змішувачі для кухні

Кожен з нас в більшості випадків користується кухонної сантехнікою. А це означає, що при виборі сантехніки вона повинна бути більш зручним і практичним. Більш зручним змішувачем є високий змішувач, зі злегка вигнутим зливом, який дозволить наповнити навіть найглибші ємності. Вибір змішувача для кухні між одно важільних і звичайним з двома гвинтами краще надати професіоналу, адже відкривати воду можна і одним пальцем, а під час проведення робіт можливо і ліктем.

Бажано, щоб сам важіль перебував або збоку, або знизу, що дозволить слюсарю включити воду не зачепивши посуд в раковині. Вибираючи кран в кухонне приміщення не можна забувати, що вода - це ворог багатьох матеріалів для кухні під замовлення: каркасів з ДСП, кухонної стільниці з постформінгу (навіть якщо виробник заявляє, що стільниця вологостійка). Навіть кромочная стрічка з ПВХ, наклеєна на сертифікованому дорогому обладнанні не врятує сталешніцу від розбухання, і може знадобитися послуга заміни фасадів кухні і кухонних стільниць. Тому вибирайте змішувач для кухні, який не буде розбризкувати воду за межами кухонної мийки та тим самим виводити з ладу нову кухонні меблі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь