Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати дитячу коляску

Дійсно хороша дитяча коляска протримається в експлуатації більше, ніж кілька місяців. Отже, як ви можете переконатися, що ви купуєте якісну коляску для правильного віку?

0-6 місяців

Що вам знадобиться?

На даний момент ваше головне завдання полягає в тому, щоб забезпечити стабільність, підтримку та комфорт дитини. Шукайте міцну, надійну коляску з хорошою системою підвіски, яка може поглинати небажані рухи та запобігати жорсткості. Інша особливість - це зручне сидіння, яке повністю відкидається, щоб ваш новонароджений малюк міг лежати на спині.

З коляскою, яка вміщує дитяче автокрісло, вам не потрібно будити дитину кожен раз, коли ви берете її в машину. Деякі мами вибирають недорогу коляску-каркас в цьому віці, на якій фіксується автокрісло, а потім купують повнорозмірну коляску, як тільки дитина зможе сидіти самостійно. Ви можете ознайомитись з пропозиціями та вибрати дитячі коляски від https://mybuy24.net, які відповідають вашому бюджету.

6-12 місяців

Що вам знадобиться?

Тепер, коли дитина сидить у вертикальному положенні, сидіння вашої коляски важливіше, ніж будь-коли. Воно повинне бути просторим, з великою кількістю опор та амортизаторів, регульованим і пропонувати кілька позицій нахилу, щоб дитині було зручно, коли вона росте.

Прогулянка - це чудовий шанс поспілкуватися з дитиною, особливо коли вона бачить ваше обличчя. Одна з часто не помічених функцій, яка корисна: сидіння, яке може обертатися вперед або назад. Коли ви задумались про покупку дитячої коляски, переконайтесь, що є хороший контроль голови і шиї.

18-24 місяців

Що вам знадобиться?

Ваш малюк стає все більш незалежним і цікавиться світом навколо. З дитиною, яка постійно вискакує з коляски, ви, швидше за все, будете носити коляску, так що шукайте легку модель, яку швидко та легко складати. У цьому віці все ще має бути ремінь, щоб захистити вашого непосиду. Шукайте колеса, які легко переміщаються.

Особливості дитячої коляски для кожного віку

Чи малюку 2 дні чи 2 роки, є кілька функцій коляски, на які завжди потрібно звертати увагу.

  1. Захист від сонця: ви можете використовувати накидку, щоб захистити свого новонародженого від сонця. Але, коли дитина росте і стає більш активною, ви будете вдячні за коляску з великим накриттям, що захищає від УФ.

  2. Місце для зберігання: це питання переваг та способу життя. Ви така мама, яка любить брати все з собою, коли ви виходите з дому, чи ви подорожуєте без усього зайвого? Ви робите покупки в продуктових магазинах пішки чи машиною?

  3. Регульована ручка: чи можуть обоє батьків комфортно возити дитинку? Подумайте, хто буде везти коляску, а потім переконайтеся, що ручку можна перемістити, щоб відповідати висоті конкретної людини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь