Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модульні дивани: особливості та переваги

Незважаючи на величезний вибір м'яких меблів, модульні дивани займають одну з лідируючих позицій. Це й не дивно, адже ці конструкції наділені такими функціями, як мобільність і функціональність. Такі особливості м'яких меблів дуже цінуються серед людей, які часто стикаються з перестановкою або ремонтом.

Що являє собою модульний диван?

Конструкції такого типу виготовляються з окремих частин. Кожна деталь не залежить від інших, а це означає, що секції дивана можна компонувати в будь-якому зручному порядку. Таким чином, з модульного дивана легко конструюється кутова або пряма конструкція, а також окремо розташовані крісла або пуфи.

До речі, на сайте Interia ви можете придбати сучасні якісні модульні дивани за найкращими цінами.

Таке зручне рішення дозволяє розміщувати модульні вироби як у великих приміщення, створюючи масштабну зону відпочинку, так і в маленьких кімнатах, де при необхідності диван може послужити додатковим спальним місцем.

Різновиди конструкцій модульного типу

Відштовхуючись від конструктивних особливостей, виділяють два типи модульних диванів:

  1. - незакріплені;
  2. - секційні.

Перший вид диванів є абсолютно мобільні вироби, при бажанні з'єднуються в просторий диван. Тобто незакріплений тип дивана дозволяє абсолютно безперешкодно розсовувати і зрушувати, при необхідності, будь-які частини конструкції.

Другий тип має на увазі конструкцію, скріплену при виробництві. Цей вид модульних диванів майже ідентичний звичайної стаціонарної моделі м'яких меблів. Єдина відмінність - це можливість самостійного вибору всіх секцій перед їх скріпленням. Тобто споживач заздалегідь обумовлює з виробниками кожну деталь і її місце розташування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь