Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати вікна?

Як підібрати пластикові вікна? Пропозицій дуже багато. Різні типи профілю, кількість камер в склопакетах. Чим якісніше вікно, тим дорожче воно коштує. А переплачувати не хочеться. Потрібно, щоб вікна добре тримали тепло і захищали від шуму з вулиці. На які технічні характеристики обов'язково звертати увагу?

Основну площу вікна займає склопакет. Прийнято вважати, що чим більше камер, між стеклами - тим краще вікно утримує тепло. Для зимових холодів таких камер потрібно не менше двох. Зазвичай цього вистачає, якщо забезпечена хороша герметичність склопакета. Якщо всередині склопакета є пил або конденсат - значить вікно виготовлене з порушеннями. Скло повинні бути рівними, без дефектів.

До речі, вас може зацікавити Vyrobca drevenych okien Forest Lux na Slovensku, детальніше про якого можна дізнатися вже зараз.

Навіть хороший склопакет не гарантує обіцяного рівня захисту від шуму або холоду, якщо застосований неякісний ущільнювач. Ущільнювач повинен бути гумовим. Якщо його регулярно змащувати, вікно прослужить довше.

Дуже важлива якість пластикового профілю. Чим в ньому більше повітряних камер - тим краще у нього теплоізоляційні властивості.

За нормами, для приміщень, які повинні опалюватися, не можна застосовувати однокамерні склопакети. Щоб зменшити витік тепла, потрібно хоча б два прошарки повітря між листами скла. Проміжки між стеклами регулюються спеціальними рамками. Вони по периметру герметизуються мастикою, щоб всередину не потрапляла волога. Звичайне скло пропускає тепло з квартири на вулицю. Тому між стеклами залишають повітряні зазори.

Також існують вікна мають електропривод, датчик дощу і дистанційне керування за допомогою спеціального пульта. До слова, електроуправління можливо поставити на будь-які мансардні вікна.
Мансардні вікна без проблем вписуються в існуючі кроквяні системи дахів, мають невисоку вартість і ідеальну герметичність. Безпека установки і використання обумовлена ​​оригінальними інженерними рішеннями пристрої вікон.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь