Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги побутових жировловлювачів

Побутовий жировловлювач - незамінний пристрій для запобігання попаданню побутових жирів в каналізаційні труби, а також очисні споруди. Пристрій відокремлює їх від води, в каналізацію потрапляє знежирена рідина. Частинки жиру через свого меншого питомої ваги спливають на поверхню води і утримуються за допомогою спеціальних пасток.

Так, кухонний жировловлювач захищає каналізацію від жирових відкладень. Згодом вони звужують просвіти труб і можуть пошкодити системи очищення. Побутові моделі відрізняються своєю компактністю, вони мають невеликі розміри. Ви з легкістю зможете встановити такий агрегат навіть на невеликій кухні.

Принцип роботи побутового жировловлювача

Такі прилади мають просту конструкцію, жироуловлювачі стічних вод www.u-prof.com.ua мають корпус, поділений перегородкою, яка ділить його на відсіки. Пристрої можуть мати різні розміри і особливості конструкції. Принцип роботи агрегату грунтується на різної щільності жиру і води. Жир є більш легким, тому він спливає не поверхня, вода ж потрапляє в інший відсік і виводиться в каналізацію. Перегородка затримує згустки жиру в першій камері.

Коли побутової жировловлювач наповнюється, він очищається від жиру, що нагромадився і знову підключається до системи. Періодичність і спосіб очищення залежать від конструктивних особливостей пристрою, а також інтенсивності експлуатації. Побутові моделі легко очищаються своїми силами.

Переваги побутових жировловлювачів

Установка пристроїв даного типу має ряд переваг. Вони мають просту конструкцію, тому ви зможете встановити кухонний жировловлювач і обслуговувати його самостійно. Необхідно лише правильно підібрати обсяг ємності. Пристрій просто в монтажі, його установка не вимагає наявності спеціальних навичок. Також прилад не вимагає спеціального обслуговування, його необхідно тільки періодично очищати від жиру, що нагромадився.

Пристрій ефективно захищає каналізацію від жиру, запобігаючи утворенню засмічень. Зібраний жир залишається в контейнері, а в каналізацію зливається вода з невеликою кількістю жиру. Його кількості недостатньо для засмічення труб. При необхідності завжди можна встановити другий агрегат для доочищення стоків. Ви зможете придбати побутової жировловлювач в Єкатеринбурзі за вигідними цінами.

Різновиди побутових жировловлювачів

Пристрої можуть мати корпус, виготовлений з різних матеріалів. В їх число входять:

  1. пластик;
  2. склопластик;
  3. сталь.

Кожен з цих матеріалів має свої переваги. Вибір того чи іншого типу корпусу залежить від ваших пріоритетів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь