Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловіча печатка: особливості вибору

Чоловіча печатка в історичному контексті - це перстень з вигравіруваними ініціалами або гербом. Носили таке кільце знатні люди на мізинці і використовували для запечатування листів. На лист капали віск або сургуч і зверху притискали кільцем. Таким чином адресат дізнавався, від кого лист, що прийшов.

Також існували печатки, інкрустовані дорогоцінними каменями. Такі прикраси найчастіше називалися «персні-печатки».

У наш час печатки не використовуються для цієї мети, але вони все ще можуть підтверджувати приналежність людини до старовинного роду, повагу до сімейного історії і традицій. Але, в принципі, тепер будь-яка людина може замовити собі печатку на сайті https://elitegold.ua/jwl/kolca/male/ з будь-яким зображенням.

Як вибрати чоловічу печатку

1. Печатка - кільце, яке не має каменю. Традиційно печатка має масивну верхню частину-майданчик, на яку нанесено напис, ініціали власника або герб.

2. Сьогодні замість герба або ініціалів печатку часто прикрашають просто візерунки, але часто з символічним характером.

3. Вже немає якихось обов'язкових правил носіння печатки, але найчастіше її носять на мізинці (рука значення не має), або на правому безіменному пальці.

4. Чоловічі кільця-печатки дивіться і вибирайте на сайті в якості подарунка, щоб підкреслити соціальний статус чоловіка, положення в суспільстві, індивідуальний образ.

5. Найчастіше чоловічі печатки прості, лаконічні, виконані в строгому стилі. Хоча звичайно ж, ювеліри створюють і дизайнерські зразки жанру - які люблять носити зірки або представники творчих професій.

6. Сьогодні часто можна побачити на руках молодих людей знакові кільця-печатки тих субкультур, до яких вони належать. У них своя символіка і свій дизайн.

Сьогодні приділяється багато уваги дизайну печатки - тут вибір для чоловіків величезний. Золоті, срібні, сталеві кільця з різноманітними гравировками підкреслюють статус власника, говорять про його захоплення і пріоритетах.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви дізналися щось нове. Підписуйтеся на оновлення та ви завжди будете в курсі свіжих матеріалів. Очікуйте на нові публікації вже незабаром!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь