Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати лабораторію для здачі аналізів

Кожен, хто стежить за своїм здоров'ям, час від часу стикається з такою процедурою, як здача аналізів. Але у великій кількості муніципальних і приватних клінік цю задачу вирішити не так вже й просто. Сучасний ринок медичних послуг не завжди толерантно ставиться до своїх клієнтів - то завищуючи ціни, а то і зовсім надаючи дуже неточні результати. Варто відзначити, що доброчесна медичний заклад повинен не тільки мати ліцензію, професійний штат співробітників і реактиви для лабораторій, а й бути конкурентоспроможними на ринку даних послуг.

Кожній людині хочеться здати аналізи оперативно і не вистоювати довгі черги. Однак поспіх в даному питанні - не найкращий помічник.

Вибір установи зводиться до трьох варіантів: державна клініка, медичний центр і спеціалізована лабораторія https://www.nikolab.com.ua. А відрізняються вони часто лише тим, що в держустанові вас чекають великі черги, в той час як в приватній клініці ви потрапляєте по запису в строго відведений час.

Корисні рекомендації

При виборі лабораторії для здачі аналізів, спирайтеся на такі критерії:

1. Переконайтеся, що клініка має діючу профільну ліцензію, видану Міністерством охорони здоров'я.

2. У більшості приватних клінік є власний сайт, де повинна бути не тільки вся інформація про послуги, а й перелік даних про те, як здавати ті або інші аналізи.

3. Установа повинна мати реактиви та витратні матеріали для лабораторій.

4. Дізнатися про гарантії повної конфіденційності інформації при дослідженнях також буде не зайвим.

Виходячи з резюмував, немає чіткої відповіді, яку краще медустанову для здачі аналізів вибрати: державну або приватну. Великою мірою все залежить від виду аналізів. Прості дослідження крові або сечі можна здавати і в держустанові. Що стосується серйозних питань, де потрібна якісна лабораторна діагностика, то вирішити їх можуть приватні клініки, що володіють необхідною технікою.

Дуже сподіваємося, що ви змогли вибрати хорошу лабораторію для здачі аналізів після прочитання цієї статті. Очікуйте цікавих та корисних матеріалів на нашому сайті вже зовсім скоро!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь