Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір електропили

Прогрес не стоїть на місці і на зміну звичайним ручним пил, які вимагали великих людських зусиль і часу, давно прийшли автоматизовані прилади: електропили і бензопили. Перші відрізняються економічністю, адже не вимагають постійної дозаправки дорогим паливом, проте все ж мають деякі мінуси.

Найвагомішим недоліком електропили є неможливість роботи в віддаленості від джерел електроенергії.

До вибору електропили потрібно підходити виходячи зі своїх потреб. Наприклад, якщо в основному електроприлад буде необхідний для розпилу матеріалу з дерева, ДСП і пластику, слід звернути увагу на дискову електричну пилку, а для проведення робіт у важкодоступних місцях (при укладанні покрівлі) більше підійде шабельний електроприлад.

Переваги електропили

Порівняно з бензопилою, електрична пила при роботі створює менше шуму, а також не виділяє разом з вихлопами шкідливих токсичних речовин. Ці переваги дозволяють здійснювати роботи по розпилюванню, як зсередини, так і всередині приміщення. До того ж, на сайті perestroy-ka.com.ua можна прочитавши всю необхідну інформацію і проконсультувавшись з фахівцем, навіть не виходячи з дому.

Ще один важливий плюс електричного агрегату - він однаково добре запускається і працює при будь-якій температурі навколишнього середовища. Хотілося б відзначити, що бензинові пили зазнають труднощів при запуску, коли температура опускається нижче нуля.

Експлуатація електропили досить проста - можна порівняти з бензиновим аналогом, робота з електричним приладом і подальший догляд за ним не завдає труднощів навіть при відсутності досвіду роботи.

Види електропил

Як вже говорилося, крім дискових або, інакше кажучи, циркулярних електропила, існують шабельні електроприлади, а також спеціальні електричні лобзики, за допомогою яких можна отримати необхідний фігурний рез на поверхні будь-якого матеріалу.

Однак найбільш поширеними з усіх видів є ланцюгові електропили, що дозволяють без праці провести всі важкі садові роботи: швидко повалити старе дерево, розпиляти стовбур на акуратні заготовки для подальшого використання в декоруванні і т.п.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь