Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи варто брати іпотеку?

Мало які молоді сім'ї можуть похвалитися наявністю власного житла. Якщо квартира не дісталася від батьків, то збирати на неї середню зарплату доведеться довго. Життя на знімній квартирі - це не вихід. По-перше, доводиться щомісяця платити чималі гроші. А по-друге, постійно відчуваєш себе ніби не вдома. Адже господар може виселити в будь-який момент. Та й ремонт не можна буде зробити на свій смак.

Вихід залишається один - взяти іпотеку. Багато хто боїться цього терміна, кажучи про те, що це кабала на все життя. Насправді це не так і про це свідчать новости экономики. Іпотека - розумне рішення для людей, які не мають власного житла. На багатьох сайтах ви зможете оформити іпотеку онлайн. Тут приймається заявка на іпотеку в кілька банків. Ви зможете порівняти кілька пропозицій і вибрати найбільш підходящу для вас.

Плюси оформлення іпотеки

Вирішення квартирного питання. Ви зможете в короткий термін поліпшити свої житлові умови.
Економія. Не дивуйтеся, іпотека дійсно дає вам можливість заощадити свої кошти. Особливо це стосується молодих сімей та військових. Для них передбачені спеціальні умови: зниження процентних ставок, субсидії. Частина коштів може бути оплачена за рахунок материнського капіталу або повернення податкових відрахувань, як повідомляють новости.

Інвестування. Купуючи квартиру в кредит, ви зможете зберегти власні і позикові кошти. Якщо житло хороше, то з часом воно не втратить своєї вартості. Так що пізніше ви зможете продати його за великі гроші.

У власній квартирі ви зможете провести перепланування, ремонт і т.д. Саме відчуття проживання у власному житлі дає якийсь психологічний комфорт. Вам не доведеться постійно переїжджати з місця на місце, міняти школу для дитини. Іпотека - єдине можливе рішення для багатьох сімей. І в ній немає нічого небезпечного і страшного. Щомісячні платежі по іпотеки можна порівняти з щомісячною оплатою знімною квартири. Так що багато грошей ви не втратите. Накопичувати на власне житло можна десятки років. В цьому немає сенсі, якщо можна вже сьогодні переїхати у власну квартиру.

Сьогодні існують різні іпотечні програми. Ви можете вибрати найбільш підходящу для вас. Заходьте на сайт і робіть вибір.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь