Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати теплу підлогу

Щоб грамотно і всебічно виконати благоустрій приміщення, необхідно, в першу чергу, задуматися про монтаж теплої підлоги. Різновидів теплої підлоги існує безліч - недосвідченому споживачеві дуже легко в них заплутатися, однак тепла підлога володіє найбільш збалансованим набором якісних характеристик, що вигідно відрізняє його від конкурентів.

Так як установку теплої підлоги не можна назвати дешевою процедурою - варто підійти до вибору комплектуючих з усією можливою відповідальністю, попередньо вивчивши класифікацію теплих підлог і особливості їх експлуатації. В даний час широкою популярністю користуються такі види теплих підлог:

Водяні. В даному типі підлог з підігрівом від et-market.com.ua теплоносієм виступає звичайна вода. На сьогоднішній день такі теплі підлоги стрімко втрачають свою популярність і встановлюються вкрай рідко. Це обумовлено їхньою потенційною небезпекою для користувачів і приміщення, в якому вони змонтовані. Навіть невелике ушкодження труб, які складають основу системи, може призвести до часткового затоплення приміщення з псуванням всього що в ній знаходиться.

Кабельні. Цей тип електричних систем теплої підлоги підрозділяється на два підвиди залежно від використовуваного при монтажі кабелю. Якщо застосовується саморегулюючий гріючий кабель, то регуляція температурного режиму статі здійснюється в прямій залежності від підвищення / пониження температури в приміщенні. При використанні резистивного кабелю нагрівання теплої підлоги необхідно регулювати в ручному режимі.

Плівкові. Головною перевагою даного виду теплих підлог є можливість їх установки під різні типи підлогових покриттів. Основою цієї системи теплої підлоги є вуглецева плівка, яка здатна випромінювати інфрачервоні промені. Монтаж теплих підлог подібного роду легко здійснюється без наявності спеціальних навичок і знань.

Вибираючи кабель для монтажу теплої підлоги, ви можете бути абсолютно впевнені в надійності і довговічності майбутньої конструкції, яка буде радувати вас безперебійною роботою довгі роки!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь