Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хорошої якості поліграфію?

Перш за все, обміркуйте першорядні формати продукції, яка сподобалася б вам і яку ви хочете побачити в кінцевому результаті. Багато друкарень на сьогоднішній день мають дуже вузьку спеціалізацію. Це, звичайно ж, позначається на якості роботи. Як вам, так і того, хто виконує, потрібно максимально чітко уявляти видимість кінцевого потрібного результату. Також, треба розібратися з форматом друку, типом паперу. Розглядайте також пропозиції самого виконавця.

Можна також знайти в інтернеті кілька друкарень і запитати прайс-листи. Таким чином, ви можете порівняти ціни. Тим не менш, не варто вибирати найнижчі за ціною друкарні, адже якість в кінці роботи може вам не сподобатися.

Не забудьте познайомитися з портфоліо і відгуками покупців на сайті друкарні thor-print.com.ua. Також ви можете спробувати пошукати готову продукцію, яка потрібна вам, в продажу. Так ви зможете реально оцінити можливості друкарні.

Складіть точний опис того, що вам потрібно. Вкажіть як основні вимоги та побажання, так і дрібниці. Пам'ятайте, не всі ваші побажання будуть очевидні для виконавця, а адже кожна дрібниця істотно впливає на кінцевий результат.

То яку ж поліграфію можна назвати якісною?

Перш за все, якісна поліграфія - це яскрава поліграфія. Основне завдання повноколірного друку - виділити ваші буклети, брошури або візитки серед інших, додати їм виразності, ясності, зробити їх помітними і зрозумілими для інших людей. Адже людині досить поглянути на буклет пару секунд щоб зрозуміти, цікавий він йому чи ні. Яскраві, насичені тони кольору і оригінальний дизайн обов'язково привернуть до себе увагу.

Результати останніх досліджень показують:

  1. ймовірність того, що брошуру, надруковану в яскравих фарбах, прочитають, зростає на 56%;
  2. красиві і насичені кольори підвищують інтерес під час прочитання на 79%;
  3. уважність при читанні тексту в кольорі підвищено на 79%;
  4. распознаваемость торгової марки з кольоровим логотипом або ж лейблом підвищується на 72%;
  5. з кольорових листівок читач засвоює інформацію більше і швидше на 75%;
  6. при додаванні яскравості в рекламу товару зацікавленість аудиторії підвищується на 81%. Це істотно позначається на продажах.

Крім яскравості, поліграфія повинна бути інформативною. Кожна поліграфічна продукція - це не тільки папір хорошої якості і впадають до уваги тони. Це, перш за все, презентація потенціалу компанії. Навіть найменший блокнотик містить на собі рекламну пропозицію фірми. Текст, по-перше, повинен бути легко читаним і зрозумілим в змісті. По-друге, його завдання звертати на себе увагу людей, а значить, він повинен бути привабливим і нести в собі цікаву інформацію. Має бути присутня якась інтрига, привабливу пропозицію, яке зацікавить якомога більше читачів.

Ну і звичайно ж, головне, що справляє приємне враження на споживача - це якість поліграфії. Папір грає важливу роль в хорошій поліграфії.

Поліграфічна продукція - це, в першу чергу, особа рекламованої фірми. Зазвичай, за зовнішнім виглядом буклетик, візитки або брошури публіка, якій ця продукція потрапляє на очі, робить висновки про презентабельності рекламованої компанії. Саме тому дуже важливо вибрати правильний, яскравий, що притягає погляд, інформативний дизайн буклета або іншої реклами, яка була обличчям компанії і формувала б її імідж.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь