Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Різноманітність вибору готелів

У сучасному готельному бізнесі, яких тільки назв часом не побачиш. На жаль, іноді просте прагнення якось виділитися, не підкріплене знаннями, виглядає, м'яко кажучи, «не дуже». Давайте розсортуємо все назви і дамо їм коротку характеристику. По крайней мере, дізнаємося основні критерії і відмінності.

Далеко не повний перелік різних назв виглядає, приблизно так: готель або готель, бізнес-готелі, готелі-курорти або resort-готелі, бутік-готелі, апартаменти і апарт-готелі, Bed and Breakfast, хостели, міні-готелі або міні-готелі , спа-готелі, мотелі, гестхауса або гостьові будинки, лоджи, кемпінги, ботели, кондомініуми та інші. Вражає! Але не будемо впадати у відчай, а будемо розбиратися.

Варто відзначити, що детальну інформацію про ціни та умови проживання краще шукати на офіційних сайтах готелів https://dnister-hotel.phnr.com/.

Готель: ця назва найчастіше відноситься до закладів, розташованих в центральній частині міста або просто в межах міста. Вони мають свою градацію за кількістю зірок в залежності від якості і обсягу пропонованих послуг.

Бізнес-готель спеціалізується, в першу чергу, на конкретному, чітко визначеному колі клієнтів. Вони обладнані всім необхідним частка ведення переговорів самого різного рівня. Ну і, звичайно, відпочинку після важкого переговорного процесу. Зазвичай бізнес-готелі розміщені в місцях або містах великої ділової активності. Від Москви до Нью-Йорка, від Токіо до Шанхаю, і т.п.

Готелі-курорти, ще їх називають resort - готелі. Ідеально підготовлені і обладнані для відпочинку готелі. На їх території ви знайдете все необхідне, спортивні майданчики і концертні зали, фітнес-центри та ігрові клуби, басейни, кафе, ресторани і багато іншого, так необхідне для повноцінного відпочинку.

Бутік-готель, - це комфортабельні, п'ятизіркові готелі. Величезна увага в них приділена неповторному стилю і унікальному дизайну. Вони дорогі, але кожен витрачений долар або рубль, заслуговує на те, щоб оплатити пишність!

Апартаменти - як правило, відреставровані окремі квартири (іноді маленькі будиночки). Вони призначені для здачі в оренду туристам, що приїжджають і гостям міста на будь-який термін, від декількох днів, до місяців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь