Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке холодильний стіл і навіщо він потрібен вашому бізнесу

Холодильним або морозильним столом називається обладнання підприємств громадського харчування, що поєднує в собі функціональні властивості кухонного робочого столу і невеликого промислового холодильника. Для деяких моделей - додатково ще і вітрини, поверхні для гастроемкостей або мийки. Головними перевагами холодильного столу є компактність і можливість зберігати необхідні інгредієнти і готові страви так, щоб вони були «під рукою».

Будь-який заклад громадського харчування не може працювати без пристроїв по охолодженню продуктів або їх заморожування. При цьому, далеко не завжди в приміщеннях знаходиться досить місця для установки повного переліку необхідного обладнання. Адже, крім холодильного, має бути ще теплове, електромеханічне, посудомийні, допоміжне. Якщо не виходить поставити його раціонально, то це уповільнює роботу, що негативно позначається на рентабельності фірми і її популярності. Те ж саме - якщо холодильник розташовується в коморі. Кухарю треба постійно ходити туди за інгредієнтами або для того, щоб поставити готову страву на короткострокове зберігання. Таким чином, правильна ергономіка площ перетворюється в задачу першорядної важливості.

До речі, ви можете в DSTO.com.ua холодильные столы из нержавейки придбати за найвигіднішими цінами на ринку вже зараз!

Ще один плюс такого стола в тому, що він дозволяє знизити навантаження на стаціонарні камери охолодження в коморі.

Холодильний або морозильний стіл успішно вирішує проблему розміщення і підвищує продуктивність праці. На його робочої поверхні можна готувати різні страви, а в охолоджуючих відсіках - зберігати складові, з яких вони робляться, і продукцію до реалізації. Таке обладнання застосовується в ресторанах, пекарнях, піцеріях, кафе, супермаркетах, кав'ярнях, їдалень, барах, магазинах, точках продажу фаст-фуда і інших закладах. Воно зустрічається на кухнях і в доготувальних цехах, в буфетах і на лініях роздачі. Використовується для м'яса, риби, фруктів, напоїв, ковбасних виробів, молочних продуктів, суші, сирів, салатів, десерту, тесту, піци, напівфабрикатів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь