Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чоловічу сумку?

Вибір чоловічої сумки - справа відповідальна і непроста. Таке підприємство кардинально відрізняється від підбору жіночих аксесуарів і годиться зовсім на інші правила. Тут слід враховувати те, що сильна стать ставиться до сумок інакше - у чоловіків відсутня потреба мати окрему річ під кожен цибулю. Саме тому аксесуар повинен бути по-справжньому якісним, щоб служити своєму власникові вірою і правдою тривалий термін. Ми підкажемо вам, як грамотно вибрати чоловічу сумку, яка буде актуальна ще багато сезонів поспіль.

Сумка у вигляді мішка підійде і для casual луків, і для походу в спортзал.

Зверніть увагу, що якісні чоловічі сумки в Києві ви можете придбати в інтернет-магазині anybag.ua вже зараз.

Актуальні моделі чоловічих сумок

Моделей чоловічих сумок існує безліч і кожна з них намагається задовольнити той чи інший запит свого власника. Наприклад, ділові чоловіки потребують стильному кейсі, студенти - в почтальонкі, міські модники - у місткою «holdall». Вибирати слід, виходячи з призначення речі - чоловіча сумка повинна бути функціональною і вміщати той набір предметів, для яких купується.

Серед актуальних моделей цього року можна виділити такі:

  1. чохол;
  2. сумка «tote»;
  3. почтальонкі;
  4. месенджери;
  5. спортивні суки;
  6. папки і планшетки;
  7. дорожні сумки «holdall» і саквояжі;
  8. міські рюкзаки: спортивні, класичні портфелі.

Чоловічий портфель з натуральної шкіри - це стильно і респектабельно

З яких матеріалів повинен бути виконаний аксесуар

По частині матеріалів найбільш популярними є натуральна шкіра та її замінники, плюс, нейлон, брезент, парусина і Оксфорд. Всі вони можуть гарантувати довговічність і міцність. Якщо вам потрібен діловий і респектабельний аксесуар, то віддайте перевагу шкірі - вона виглядає стильно, відрізняється стійкістю до тривалого носіння і зберігає свій первозданні вид на довгі роки.

Містка і стильна сумка стане завершальним штрихом вашого лука

Для саквояжів і дорожніх сумок також нерідко вибирають шкіру або її якісні замінники. В цьому випадку, чим грубіше тканина, тим краще. Дорожня сумка і саквояж для відряджень нерідко піддаються руйнівному впливу сонця, дощу, снігу. Механічні ушкодження - теж вічний супутник поїздок. Перед покупкою подібної речі ви повинні переконатися в тому, що матеріал пройшов відповідну обробку, а тому йому не страшна ні волога, ні занадто активна експлуатація.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь