Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості друку блокнотів

Блокнот є стопку аркушів, з'єднаних між собою за допомогою клею, скріпок або пружини. Він може служити не тільки прекрасним подарунком, а й ефективною, в той же час ненав'язливою рекламою для Вашої фірми. Тому друк блокнотів - надійне капіталовкладення для компанії з метою отримання якісної і продуктивної реклами.

При замовленні изготовления блокнотов замовнику необхідно звернути увагу на зовнішні дані і на якість даної продукції. При оформленні обкладинки потрібно враховувати логотип Вашої фірми, колірне рішення даного логотипу, все це в точності має бути відображено на обкладинці. Обкладинка повинна бути яскравою, красивою, в приємній для очей колірній гамі. При друку блокнотів не варто забувати і про якість паперу, а також кріпленні. Папір рекомендується без відблиску, щоб зручно було читати. Як вже говорилося вище, кріплення може бути пружинне, за допомогою скріпок або клею. Найпоширенішим і практичним вважається пружинне кріплення.

Блокноти можуть бути самої різної форми: квадратні, прямокутні, трикутні, круглі, з закругленими краями і т. д. Для обкладинки використовується цупкий папір, яка має гладку або фактурну поверхню, але може бути використана дизайнерський папір і декор, виконаний вручну. Для сувенірного, корпоративного варіанту розробляється спеціальний дизайн і використовуються обкладинки, виготовлені із застосуванням конгревного тиснення або фольгування. Всередині використовується тонкий папір щільністю 80 г / м ?, матовий, без відблиску.

Блокноти служать прекрасною і довгостроковою рекламою для компанії. Печать блокнотов - відмінний рекламний хід. Вироби з метою реклами зазвичай поширюються на конференціях, виставках, презентаціях і т. Д. І на відміну від будь-якої брошурки або ж рекламної листівки існує набагато менша ймовірність того, що блокнот можуть викинути, як вищевказані брошури. Тому блокнот послужить Вам, як більш надійна і довгострокова реклама. Тому багато фірм, компанії одного разу випробувавши такий вид реклами, повертаються знову до друку блокнотів, як до перевіреного способу подальшого розвитку фірми, компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь