Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види і ціни на житло в Трускавці

>Вибравши для себе місцем відпочинку і лікування курорт Трускавець, обов'язково подбайте про проживання. Не варто сподіватися на те, що Ви знайдете гарну і вигідну пропозицію по приїзду в місто. По-перше, курорт користується величезним попитом, і гарне житло в Трускавці бронюють наперед. По-друге, по приїзду Ви можете просто потрапити в руки шахраїв, які візьмуть з Вас великі гроші, а пропозиції будуть не найкращими.

Тому краще вирішити питання наперед. Трускавець зняти житло пропонує в різних цінових сегментах, тому клієнт з легкістю підбере варіант, який впишеться в виділений бюджет. Які варіанти варті Вашої уваги:

  1. Якщо Ви готові витратити значну суму, то можна зупинитися в сучасних великих готельних комплексах. Тут Вашій увазі представлені чудові умови проживання, СПА-зона, ресторани і бари на території готелю, розваги для дітей, якісні медичні послуги, кінотеатри. Будьте готові до того, що вартість проживання досить висока.
  2. Пропонує Трускавець житло подобово. Вашій увазі представлені квартири та апартаменти різної вартості. Недорого буде коштувати невелика квартира-студіо, розрахована на двох проживаючих. Якщо ж зняти апартаменти на кілька спалень, там можуть розміститися дві-три сім'ї. Відповідно, розділивши витрати на оренду, Ви також додатково зможете заощадити. Орендоване житло в Трускавці дуже зручне і тим, що тут обов’язкова наявність кухні, де Ви зможете самостійно готувати страви з продуктів, куплених в місцевих супермаркетах або на ринку. Це також дасть можливість заощадити на харчуванні в ресторанах і кафе. Зняти житло в Трускавці в оренду рекомендовано сім'ям з дітьми, великою компаніям молоді.
  3. Найдоступнішим і дешевим вважається проживання в санаторії старого зразка. Таких в Трускавці кілька. Ціна більш, ніж доступна. Ще один плюс в тому, що багато медичних послуг і процедур входять у вартість путівки. Але не розраховуйте на висококласний сервіс. У номерах давно не проводили ремонт, вони не завжди відповідають нормам готельного стандарту.
  4. В оптимальній ціновій категорії знаходиться житло в Трускавці в невеликих готелях. Номерний фонд, в основному, невеликий, тому кожному клієнту гарантований індивідуальний підхід. Одним з таких є готель «Дворик Лева». Дізнатися актуальні ціни, забронювати номер, переглянути фото та прочитати відгуки клієнтів можна на сайті dvoryk-leva.com.ua.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь