Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автомобільні акумулятори - огляд популярних брендів

Реклама робить свою справу, тому автолюбителі в основному прагнуть придбати акумулятори розкручених брендів. Але не завжди ступінь популярності виробника гарантує відповідну якість товару. Завжди є шанс купити підробку або просто неякісний товар низького цінового сегмента. Уникнути подібної ситуації можна, вибираючи акумулятор серед наступних перевірених часом виробників.

Bosch

Відомий якістю своєї продукції концерн з Німеччини. Техніка фірми Bosch зарекомендувала себе надійністю і довговічністю. Завдяки новим науковим розробкам та впровадженням їх у технологічний процес, компанія опинилася далеко попереду своїх конкурентів.

Між іншим, ви можете придбати аккумулятор в рассрочку на сайті novaton.ua просто зараз.

Основні переваги батарей Bosch:

  1. низька швидкість саморозряду;
  2. тривалий час розряду, навіть при температурах нижче - 30 ℃;
  3. швидке відновлення після повної розрядки.

Рекомендуємо звернути увагу на акумулятори даного бренду, і ознайомитися з їх асортиментом для будь-якого виду транспорного засобу.

Varta

Varta ще один бренд, що відрізняється відомим німецьким якістю. Акумулятори цієї фірми проявляють високу стійкість до корозії і мають тривалий термін служби. У конструкції батарей використовуються решітки PowerFrame, що дозволяють добитися збільшеного струму стартера. При всьому цьому ціна на продукцію Varta є однією з бюджетних на ринку.

Exide

Транснаціональний американський виробник АКБ різного призначення: від стартерних для автомобілів, сільськогосподарської, будівельної, залізничної, морської техніки, до систем безперебійного живлення індустріального масштабу. Концерн є другим найбільшим виробником свинцевих акумуляторів з заводами в США, Австралії, Європі, Індії. У новітніх моделях застосована запатентована технологія Exide, завдяки якій зарядка акумулятора відбувається в 1,5 рази швидше. Секрет полягає у використанні спеціальних вуглецевих добавок при виробництві негативних пластин.

Cartechnic

Під цим брендом концерн Exide Technologies налагодив випуск своєї продукції, в тому числі стартових акумуляторів, в Німеччині.

Energizer

Акумуляторні батареї для автомобілів Energizer виробляються в Сполучених Штатах Америки концерном Johnson Controls, який вважається провідним виробником на ринку автомобільних акумуляторів. Свинцево-кальцієві електроди батарей зроблені з особливого сплаву, що збільшує стартовий струм і продовжує термін служби батареї. Корпус виготовлений з ударостійкого пропілену, що витримує низькі температури. АКБ відносяться до розряду необслуговуваних.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь