Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати запчастини для триммера: поради покупцям

Обов'язковою складовою кожного триммера вважається котушка з волосінню, відома також під назвою «головка для триммера». Для виготовлення цього елемента використовуються легкі і дуже міцні матеріали, які можуть витримувати тривале навантаження.

В асортименті інтернет-магазину https://benzo-zip.com.ua/katalog/zapchasti-dlya-trimmerov/kolenval-trimmera/ представлено безліч видів такого елемента, як колінвал для триммера, а також необхідних запасних і утримують деталей - кришка, пружина, шпулька під котушку і інші. Такі запчастини вибираються в залежності від деяких параметрів:

  1. марка виробника триммера;
  2. тип пристрою - електричний або бензиновий;
  3. розмір волосіні, яку передбачається використовувати;
  4. потужність бензопили;
  5. вартість.

Іноді встановлюється універсальна головка, призначена для тріммера в стандартному виконанні. Даний інтернет-магазин надає можливість придбати різні моделі подібних пристроїв за доступною ціною, скориставшись онлайн каталогом.

Як вибрати котушку для тріммера?

Тримерна головка являє собою котушку, у внутрішній частині якої розташований корд. Його розміри бувають різними. Сама котушка може володіти різною конструкцією в залежності від типу пристрою. Відмінність полягає не тільки в цьому параметрі, але і в способі приєднання.

Види

Триммерну котушку класифікують в залежності від того, як подається волосінь. Розрізняють такі види:

Ручні. У даній ситуації все зрозуміло з назви - подача волосіні здійснюється механічним шляхом. Для збільшення довжини корду знадобиться зупинка роботи пристрою і ручне витягування решт, що для багатьох здається не особливо зручним.

Напівавтоматичні. Якщо вам буде потрібно провести заміну корду, необхідно, щоб тріммерная головка торкалася землі. При цьому треба натиснути спеціальну кнопку для відкриття анкерного механізму. Потім корд подовжується під дією відцентрової сили. Основною особливістю є те, що для проведення даної маніпуляції не потрібно вимикати триммер.

Автоматичні. У цьому випадку, щоб подовжити корд, слід трохи знизити обороти двигуна. Потім, при їх збільшенні, подача волосіні просто здійснюється в автоматичному режимі.

З огляду на все вищесказане, можна зробити висновок, що ручна тріммерная котушка являє собою самий незручний варіант. Саме з цієї причини багато хто віддає перевагу автоматиці. Але не у всіх така запчастина користується популярністю, оскільки в ході роботи йде в витрата дуже багато волосіні. Це означає, що оптимальним варіантом стане напівавтоматичний.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь