Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У чому особливості використання тканинних етикеток для одягу?

Тканинні етикетки вигідно відрізняються численними перевагами, вони є найпоширенішими і найчастіше використовуваними при маркуванні одягу. Ці етикетки, покликані не тільки нести інформацію, а й залучати покупця, а це можна забезпечити тільки за умови, правильно розробленого дизайну.

Особливості виробництва

Виготовлення виконується в кілька етапів, послідовність яких потрібно строго дотримуватися. У виробництві застосовується спеціальний ткацький верстат, в якості витратного матеріалу використовуються синтетичні нитки, також можуть додаватися (при необхідності) золоті, срібні нитки. Методів плетіння існує безліч, підбираються вони індивідуально з урахуванням того, якої складності необхідно отримати візерунок. Після виготовлення етикетки нарізаються і проходять додаткову обробку, що дозволяє дещо покращити їх експлуатаційні характеристики. Замовити тканинні етикетки ви можете на сайті https://forwardprint.com.ua/our-servises/cyfrovaya-pechat/birki-tkanevie вже зараз.

Важливо знати, що етикетки можуть сприяти просування товару, а також збільшувати його впізнаваність. У ряді випадків етикетка може бути додатковою прикрасою текстильної продукції та інших речей.

Замовити сьогодні можна виробництво тканинних етикеток в будь-якому обсязі. Виготовлення може виконуватися за ескізом, наданим замовником або розробленим фахівцем компанії, в якій буде здійснюватися виробництво. На етикетці вказується:

  1. розмір;
  2. артикул;
  3. штрих-код;
  4. інформація про виробника;
  5. склад тканини;
  6. вимоги по догляду.

Основні види тканинних етикеток для одягу

Тканинні нейлонові етикетки приємні на дотик, широко застосовуються для маркування спортивного, верхнього, а також робочого одягу. Їх основна перевага: низька вартість, висока якість. Друк виконується за допомогою термотрансферного принтера.

Тканинні варіанти на основі бавовняної стрічки мають м'яку поверхню, здатні зберігати первісний стан навіть після неодноразового прання, при взаємодії зі шкірою не подразнюють її. Такі етикетки особливо часто застосовуються для маркування дитячого та форменого одягу.

Етикетки, в основі яких знаходиться сатин, вигідно відрізняються багатою колірною гамою. Друк може наноситися термотрансферним принтером, а також за допомогою технології гарячого тиснення. Ці етикетки відмінно підходять і найчастіше використовуються при маркуванні нижньої білизни.

Жакардові тканинні етикетки відрізняються акуратним, привабливим виглядом. При виробництві можна поєднувати до семи різних колірних відтінків. Перевага такої етикетки полягає в тому, що при нарізці її краї не обсипаються, завдяки чому відсутня необхідність у виконанні додаткової обробки. Варто відзначити, що жакардові етикетки мають високу собівартість, тому переважно вони використовуються при маркуванні дорогої брендової продукції, а також виробів модних ательє та будинків, дизайнерських товарів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь