Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги перегородки з гіпсокартону

В даний час в Україні набирають популярність квартири-студії. Квартира-студія представляє собою один спільний житловий простір, неподілений капітальними стінами. Тут немає чіткого поділу на вітальню, кухню, спальню, за винятком санвузла. Площа умовно розділена на житлові зони, а в якості стін можуть виступати предмети меблів (наприклад, диван, шафа, стелаж) або декоративна ширма.

Якщо з часом єдиний простір набридне, можна розмежувати зони і більш «вагомим аргументом», наприклад, звести перегородку з гіпсокартону.

Гіпсокартон - один з найбільш затребуваних оздоблювальних матеріалів. Гіпсокартон універсальний: його застосовують як в домашньому ремонті, так і в офісах, магазинах та інших громадських приміщеннях. Якщо вас цікавлять перегородки з гіпсокартону, то рекомендуємо відвідати сайт http://newstroy.com.ua/peregorodki-iz-gipsokartona.html вже зараз.

Гіпсокартон може встановлюватися і у вологих приміщеннях, так як один з його різновидів - ГКЛВ має вологостійкі характеристики. Властивості матеріалу дозволяють створювати конструкції будь-яких форм і розмірів, а ідеально рівна поверхня надає максимально широкий вибір для декоративного оздоблення: фарбування, шпалери, плитка, панелі та інше.

Гіпсокартон якраз є тим самим матеріалом, за допомогою якого ви швидко і недорого зможете кардинально перетворити інтер'єр і збільшити функціональність житлової площі квартири-студії.

Разом з високими оздоблювальними властивостями матеріалу, перевагами перегородки з гіпсокартону є:

  1. легкість монтажу;
  2. швидкість установки;
  3. міцність і довговічність;
  4. невелика вага на несучі перекриття;
  5. можливість прокласти всередині конструкції інженерні комунікації;
  6. доступна ціна матеріалів.

Якщо через якийсь час перегородка з гіпсокартону вам набридне, ви так само швидко зможете її демонтувати. Звичайно, як і в кожній бочці меду є своя «ложка дьогтю», а саме: на перегородку з гіпсокартону вам не вдасться підвісити щось важке. Також крихкість матеріалу передбачає використовувати «свої» кріпильні елементи, призначені спеціально для установки в гіпсокартон.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь