Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіноча нижня білизна: який матеріал вибрати?

Коли дівчина купує нижню білизну, то вона повинна звернути увагу не тільки на її зовнішній вигляд, але також і на матеріал з якого вона виготовлена. Всі тканини різноманітні, вони мають свої переваги і недоліки. У даній статті ми розглянемо найпопулярніші матеріали, з яких шиють нижню жіночу білизну і розберемо їх характеристики, всі «за» і «проти».

Бавовна - це напевно найпоширеніший матеріал. Завдяки тому, що він екологічно чистий багато дівчат віддають йому перевагу. Його переваги полягають в наступному: високі гігроскопічні і повітропроникні властивості. Також бавовняна білизна з легкістю переносить високі температури і регулярне прання, при цьому не втрачаючи м'якості тканини. Крім цього, бавовняна білизна довговічна і міцна. З недоліків можна відзначити тільки те, що вона може швидко втратити колір. Якщо вас цікавить жіноча нижня білизна, то рекомендуємо відвідати Jasmine - офіційний інтернет-магазин вже зараз.

Поліестерова білизна також є дуже популярною і якісною. По-перше, така білизна досить міцна, довговічна, а також відмінно зберігає форму і підтримує її. Такій білизні абсолютно не властиво втрачати колір або линяти. Крім цього, вона не мнеться і є стійкою до прання. З недоліків можна відзначити погану повітропроникність і певну жорсткість тканини.

Поліамід - це повністю штучний матеріал. Найчастіше нижня білизна з таких тканин йде в комбінації з будь-якими іншими тканинами. З її позитивних сторін можна вказати: легкість, міцність і довговічність. Крім цього, вона добре вбирає і виводить вологу. Прати можна часто і багато, а також така білизна не мнеться, не втрачає колір і не линяє. Недоліки: жорсткість тканини. Також потрібно бути дуже акуратними під час прання, адже поліамід не витримує віджимання і сушіння в пральній машині.

Еластан добре тягнеться, він дуже-дуже міцний. У чистому вигляді не застосовується, тільки в комбінації з іншими тканинами. З переваг, крім зазначеного, можна додати ще те, що він міцний, добре тримає форму, не линяє і не втрачає колір. Алергічних реакцій не викликає і в цілому, це дуже навіть хороший матеріал для нижньої білизни.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь