Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Критерії вибору кутового дивана

Багато хто не наважується придбати кутовий диван з однієї причини - великі габарити. Стандартна кутова модель випускається в розмірі 150х230 см або 180х280 см. Виходить, що кутовий диван можна зручно розмістити лише в просторих апартаментах, але це не завжди так.

У будь-якому випадку, плануючи похід в меблевий салон, варто підготувати місце і виміряти дверні прорізи, щоб уникнути неприємного сюрпризу після покупки.

Переваги кутових диванів

Що краще - кутовий диван від www.meblium.com.ua/myagkaya-mebel/divany або традиційний дует дивана і крісла? Основною перевагою кутової моделі є раціональне використання простору. Завдяки такій конструкції, кожен сантиметр кабінету, вітальні або кухні буде задіяний. Кутовий диван також допомагає виділити зони в кімнатному просторі і збільшити кількість посадкових місць.

Кутові моделі диванів можна встановлювати в будь-якій кімнаті. Наприклад, помістивши на кухні розкладний кухонний куток, можна істотно заощадити місце і при бажанні придбати додаткове спальне місце.

Якщо в будинку часто збирається велика компанія і є простора кімната, то можна поставити два кутових дивана один навпроти одного.

Особливості кутових моделей

Через великого розмаїття, вибрати відповідну модель буває дуже важко. Кутові дивани випускаються у формі літери П і більш складної геометричної форми, можуть мати як однакові, так і різні по довжині боку

. Досить поширені складові моделі, елементи яких можна використовувати окремо. У деяких диванах «хвіст» можна монтувати як справа, так і зліва від основної частини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь