Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Асортимент доїльних апаратів в DaMilk

У господарствах, які спеціалізуються на отриманні молока і виготовленні молочних продуктів, складно обійтись без спеціального обладнання. Доїльний апарат в Україні є одним із основних “помічників” фермерів. З його допомогою можна значно зекономити час, який кожного дня витрачається на догляд за худобою.

На сайті магазину Damilk покупцям запропоновано багато моделей, які відрізняються своїм:

  1. призначенням (для кіз, корів, овець);
  2. виробником (Дамілк, Буренка, Велес і т.д.);
  3. мобільністю (пересувні, стаціонарні);
  4. типом силової установки (електродвигун, ДВС);
  5. матеріалами (нержавіюча сталь, пластик, каучук, силікон);
  6. комплектацією (повні апарати, доїльні установки);
  7. типом вакуумного насосу (масляні, сухі).

Від сукупності цих факторів залежить і ціна на доїльні апарати, а також їх робочі характеристики.

Доїльні апарати “Буренка”

Одним з лідерів продажу є доїльні апарати “Буренка”. Вони виготовляються в Україні, а тому повністю готові до навантажень, які можуть виникнути на ферму. Основна серія — “Буурьонка-1” для однієї корови. “Буренка-2” — призначена для роботи в 2 лінії (це найдешевший апарат для одночасного доїння 2 корів).

Виробник випускає ці апарати на базі установки АДА-220, яку можна придбати окремо на сайті ДаМілк.

Доїльні апарати ДаМілк

Найбільш придатним до умов нашої країни є обладнання, яке випускає український виробник доїльних апаратів “Damilk”. Компанія має дві серії продукції, які нараховують більше 15 моделей. Залежно від комплектації вони зможуть задовольнити потреби сучасних фермерів.

АІД

Універсальні лінійки АІД-1 і АІД-2 виготовляють для побутового використання. Універсальна модель АІД-1Р підходить для кіз і корів, що зручно для молочного господарства з широким асортиментом продукції.

В основі апаратів цієї серії використовують як сухі, так і масляні вакуумні установки.

УІД

УІД-10 — особлива серія, до якої ввійшли потужні вакуумні установки, зібрані на базі масляного насосу. На їх основі виготовляють апарати, що здатні доїти до 20 корів за годину роботи.

Ви маєте можливість придбати доїльний апарат від виробника з перших рук. Це буде гарантією того, що вам в руки потрапить тільки якісне обладнання, відразу готове до використання.

Інші доїльні апарати

Можна купити доїльний апарат в Україні не тільки вітчизняного виробництва. Так, на сайті є російські апарати “Доюшка”, які відрізняються високою мобільністю. Їх вітчизняним аналогом є “Берізка-2”, яка має схоже влаштування.

Бюджетним варіантом є автоматичні доїлки “Велес-7” і “Велес-10”. У цій же ціновій категорії знаходяться апарати “Доярочка” та “Імпульс”. Крім привабливої вартості до їх переваг відноситься компактність.

Ціни на доїльні апарати в Україні

Широкий вибір дозволяє знайти обладнання під будь-який бюджет. Стартує ціна на доїльний апарат з 4750 гривень (установка АДА-220). Але слід зазначити, що вони мають неповну комплектацію, тобто щоб підготувати їх до роботи, потрібно буде купити необхідні запчастини.

До цієї ж категорії відносяться установка АІД-1 (5100 грн) та УІД-10 (6350).

Найдешевшим апаратом повністю готовим до роботи є “Імпульс ПБК-4”, який коштує 4700 гривень.

Розраховані на одночасне доїння двох тварин доїльні апарати по ціні є найдорожчими. “Бурьонка-2” є найдешевшої з них, і продається за 8000 гривень. Інші моделі на 2 лінію коштують 10-11 тисяч гривень.

У середньому ціновому сегменті знаходяться доїльні апарати ДаМілк “АІД-1”. В залежності від матеріалів виготовлення, вартість становить від 6,5 тисяч гривень до 7300.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь