Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги світловідбиваючої фарби

Якщо ви їдете на машині, на автобусі, на мотоциклі або на велосипеді вночі - таке водіння може бути небезпечним. Перешкоди і знаки, настільки видимі протягом дня, важче побачити, а також уникнути вночі. Ось чому для дорожніх робіт слід купити світловидбиваючу фарбу. Але вона корисна не тільки для доріг, але і для велосипедів. Світловідбиваюча фарба має властивості, що дозволяють їй відбивати світло назад до його джерела.

Що б не було покрито фарбою - паркан, велосипед, одяг, знак - це буде здаватися повністю освітленим водієві. Це не тільки підвищує безпеку водія, але і, якщо ви йдете пішки або катаєтеся вночі, це підвищує вашу видимість і безпеку.

Вам потрібно пам'ятати наступне:

  1. светоотражающая краска підвищує безпеку водія;
  2. світловідбиваюча дорожня фарба підвищує безпеку дорожнього руху.

Той, хто їхав по темній дорозі вночі, може бачити вигоду від такого покриття. Світловідбиваюче покриття може запобігти нещасним випадкам. Крім того, воно також:

  1. підвищує безпеку пішоходів і водіїв вночі;
  2. освітлює, не засліплюючи і не відволікаючи, і таке покриття можна бачити тільки за допомогою джерела світла;
  3. не видно протягом дня;
  4. працює в дощ, туман, сніг - підвищення безпеки в погану погоду;
  5. водонепроникне, не тріскається і не змивається.

Як використовувати світловидбиваючу фарбу?

Світловідбиваюча фарба має різні форми в залежності від призначення. Для деяких застосувань потрібен більш інтенсивний метод нанесення або додаткові добавки під час процесу нанесення покриття. Двома основними додатками є світловідбиваючі фарба для бетону і відображаюча дорожня фарба, а також світловідбиваючі фарба, які поставляється у вигляді спрею.

Світловідбиваюча фарба для бетону і доріг

Покриття, що відбиває є важливою частиною безпеки дорожнього руху в нічний час, застосовується для дорожньої розмітки, дорожніх покриттів, транспортних засобів, огорож, воріт, паркувальних місць. Ці надпотужні покриття відбивають світло, тому що вони містять тисячі скляних кульок на квадратний фут, прикріплених до тротуару за допомогою сполучного компонента. Кульки можуть бути:

  1. попередньо змішані з фарбою перед нанесенням;
  2. розпорошені у вологу фарбу після нанесення;
  3. або поєднання цих двох методів.

Світловідбиваюча фарба для велосипедів

Для велосипедів є спеціальні світловідбиваючі фарби, які не можна змити. Додатковою перевагою цих фарб є те, що вони водовідштовхувальні, тобто захищають сам велосипед.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь