Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які бувають бетонні урни

Існує досить багато модифікацій невеликих ємностей для сміття. Вони можуть бути навісними і підлоговими, закритими і відкритими, мобільними і стаціонарними, мати дно або бути наскрізними. Навісні урни можна монтувати одинично або групами, для цього підійдуть опори і стіни будівель, важливо тільки, щоб ними можна було користуватися і обслуговувати.

Підлогові ємності можуть бути переносними, або стаціонарними. Якщо вирішено зробити їх стаціонарними, то потрібні елементи для їх закріплення. Будь-які урни можуть комплектуватися козирком для закривання.

Оскільки попит на міцні конструкції виріс, їх різноманітність збільшилася. Форма виробів може бути будь-який, в залежності від фантазії дизайнера. Тому вибрати модель, яка підходить до зовнішнього вигляду конкретної вулиці, не складно.

Контейнери для сміття вже багато років не тільки виконують свою основну функцію, а й можуть стати основою для клумб з квітами. Найпоширеніші конструкції:

  1. з відкидною кришкою;
  2. попільнички;
  3. класичні;
  4. з перфорацією

Кожен варіант може виконуватися з урахуванням вимог замовника - певної моделі і забарвлення. Можна зробити індивідуальну заявку на виготовлення урни з орнаментом або іншими елементами декору. Як правило, це роблять організації, які встановлюють сміттєві корзини на своїх ділянках.

Вироби з дном простіше в експлуатації, якщо ж конструкція наскрізна, то в ній потрібно встановити відро. Вони виробляються з різноманітних технологій, тому їх видів стає все більше. Невеликі урни з бетону можуть бути збірними, монолітними, або збірно - монолітними. Вони можуть виготовлятися з бетону та залізобетону. Їх арматура може бути попередньо напруженої або ненапряженной. В якості сировини при їх виготовленні застосовуються цемент, композиції з шлаку, поліцемента, силікату, гіпс і інші матеріали.

До речі, ви можете також купить вазоны за найдоступнішими цінами вже сьогодні.

Якщо потрібні контейнери великих розмірів, то потрібно буде лиття монолітів, невеликі урни зазвичай робляться збірними. Важливо, щоб матеріали були максимально стійкі до впливів кислот, володіли гидрофобностью, огнеупорностью і морозостійкістю. Внутрішня арматура повинна бути захищена від корозії. Завдяки об'ємному армуванню, можна зробити урни міцніше і надійніше.

Якщо використовувати бетон високої марки, то і виріб стане надміцним, як добавки в них використовуються фіброфлекс і скловолокно. Якщо використовувати фибробетон, то бетонная урна для мусора може стати практично вічною.

Якісна продукція повинна мати однорідну і щільною поверхнею, не повинно бути повітряних раковин і тріщин. Вуличні побутові урни можуть мати будь-які форми, розміри, забарвлення і дизайн, при їх виготовленні використовуються найрізноманітніші матеріали. Стаціонарні великі контейнери можуть виконувати роль огорож. Зазвичай їх ширина і глибина становить 40 см, а висота - 52 см.

Якщо виготовити їх з натурального каменю, застосувати спеціальні панелі для облицювання і клінкерну плитку, їх зовнішній вигляд буде неординарний. Встановити урну можна і всередині приміщення, вони можуть мати різні форми і дизайн.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь