Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати чоловічі джинси

Сьогодні джинси - це невід'ємна деталь чоловічого гардеробу. Їх носять всі: від «малого до великого». Їх вибір залежить не тільки від наявності смаку, потреб їхнього власника, а й певних правил і стандартів краси, прийнятих в суспільстві.

Ідеальні джинси завжди підходять за розміром: як в талії, так і по довжині. Не варто цим нехтувати, так як від цього залежить, яким буде загальний вигляд: безглуздим або елегантним.

Фасон і модель штанів, а також довжина ніг важливі і взаємопов'язані фактори. Чоловіки, які мають довгі ноги і високим зростанням немає необхідності приховувати і маскувати це. І їм однаково підходять джинси, як із заниженою талією, так і з вилогами. Вони без проблем можуть використовувати ремені і пояси будь-якої ширини і забарвлення.

Зверніть увагу, що в інтернет-магазині https://theman.com.ua/uk/ ви можете придбати якісний та стильний чоловічий одяг за найдоступнішими цінами вже зараз.

Тим, кому необхідно візуально підкреслити стрункі ноги, потрібно зупинити свій вибір на звужених і прямих моделях.

Низькорослим чоловікам з короткими ногами досить складно вибрати джинси. Але їм потрібно засвоїти кілька правил, які допоможуть в цій справі. Однозначне «ні» треба сказати широким штанців, моделям з заниженою талією і з вилогами. Задні кишені або зовсім мають бути відсутні, або мати високу посадку. Варто уникати поперечних потертостей. Треба придивитися до довгих моделей взуття, які прікриват на кілька сантиметрів.

Повним чоловікам підійдуть темні відтінки. Варто уникати накладних кишень і занадто щільних тканин. Задні кишені повинні бути розташовані ближче один до одного, а штанини злегка розкльошені донизу.

Худорбу допоможуть приховати світлі тони. І тут не можна вибирати надмірно широкі або вузькі моделі.

Тим, у кого широкі стегна краще носити джинси з низькою посадкою. А не зовсім рівні ноги потрібно приховувати світлими відтінками і вертикальними малюнками.

В цілому підводячи підсумки, ідеальні чоловічі джинси роблять ноги довшими тулуба, а стегна вузькими.

Необхідно придивитися і до якості речі. «Хороший товар - високі витрати» не завжди є аксіомою. На ринку товарів зараз багато підробок. Орієнтуватися варто на такі правила: хороша тканина має шорсткості, досить щільна і важка. Вона не залишає зламів і не мнеться. Рядки на виробі рівні, шви симетричні. Відсутність «кричущих» і вульгарних деталей теж ознака хорошої якості джинсів.

Купувати їх варто в фірмових магазинах і відділах відомих брендів. І останнє, не забувати про сезон і особисті уподобання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь