Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Суть і переваги скупки столового срібла

Пройшли вже часи, коли більшість людей, що мають певний статус, а також можливість, купували собі столові прилади виключно зі срібла. Вважалося, що це не тільки корисно для здоров'я, так як срібло дезінфікує все, але також, що це досить непогана інвестиція, яка може врятувати в майбутньому.

На сьогоднішній день вже немає таких традицій. Тепер люди намагаються вкладати кошти в інші інвестиційні проекти. Але ось у багатьох вдома залишилися ще від бабусь або навіть прабабусь набори столового срібла. Тепер їх функція, яка полягає в допомозі при прийомі їжі, ними не виконується. Тому у багатьох вони лежать «мертвим вантажем».

Суть і переваги скупки столового срібла

Але є значно краще їм застосування. Скупка столового срібла в компанії ocenka-pokupka — це спосіб очистити тумбочки від невикористовуваних речей, а також отримати за це чималі гроші. Адже є багато колекціонерів, які збирають предмети давнини, коштовності та інші раритети, до переліку яких можна перерахувати і столові прибори.

На сайті ocenka в скупку столового срібла приймають:

  1. столове срібло у вигляді сервізів;
  2. столові прибори у вигляді ложок;
  3. столове срібло з європейських країн;
  4. прибори з срібла, виготовлені за часів і на території СРСР.

Тому, якщо вдома є ложки, вилки різних розмірів, лопатки зі срібла, а також стопки, чарки, разом з ними підстаканники з цього ж металу, то їх можна нести в скупку столових приладів і отримати за цю чималі гроші, особливо, якщо вони були виготовлені в давній період.

Зверніть також увагу, що на сайті ocenka-pokupka.com.ua/izdelija-iz-jantarja/ у вас можуть вигідно викупити вироби з янтарю вже зараз!

Крім цього більшість скуповування столових приладів дають можливість не тільки продати свої речі безпосередньо даного закладу, а також залишити на продаж за певний відсоток комісії. Це пов'язано з тим, що багато клієнтів хочуть вартість за свої товари більше тієї, яка встановлена ​​в скупці ломбарду. Тоді їм і дають можливість продати її безпосередньо покупцеві по бажаним тарифами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь