Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості полірування кузова автомобіля

Полірування автомобіля - комплекс процедур, що сприяють збереженню кольору, відновленню лакофарбового покриття та його захисту від впливу навколишнього середовища.

Що дає полірування кузова?

Будь-якому авто, навіть самому новому, не зашкодить професійна поліровка, причому не тільки кузова, але і полірування дисків, фар і інших деталей салону. Справа в тому, що якщо придивлятися до ЛКП автомобіля, можна помітити, що його поверхня нерівна (ефект шагрені), тому легка полірування усуне всі нерівності і зробить кузов авто ідеально гладеньким.

Головні переваги полировки авто:

1. Сприяє усуненню дефектів;

2. Надає гладкість поверхні;

3. Сприяє гідрофобному ефекту;

4. Захищає від утворення корозії;

5. Надає блиск кузову

Види полірування:

  1. - абразивна поліровка;
  2. - антиголограмне полірування;
  3. - комбіноване полірування.

Зверніть увагу, що перейшовши по ссылке, ви можете замовити якісне полірування кузову вашого авто швидко та вигідно!

Розповімо про кожен вид докладніше.

1. Абразивная полірування - має на увазі зняття частини захисного лаку, видаляє з поверхні кузова дрібні подряпини, потертості і сліди бруду. Крім усього іншого, даний вид полірування надає ЛКП автомобіля первинний яскравий блиск. Для проведення подібної процедури необхідно використовувати різні види паст і полірувальні кола з різною ворсистістю. Головна перевага абразивної поліровки - мінімальний вплив на товщину лакофарбового покриття автомобіля.

2. Антіголограммная полірування - додає покриттю автомобіля блиск і доглянутий вигляд, а також надійно захищає від впливів навколишнього середовища і механічних пошкоджень. Для проведення такого виду полірування використовуються безабразівние поліролі на основі синтетичних матеріалів або восків.

3. Комбінована полірування - полірування відмінно справляється з різними шорсткостями і забрудненнями на поверхні кузова. Здійснюється за допомогою безабразивних і мелкоабразівной паст. Ідеально підійде для машин японського виробництва, що мають тонкий і не міцний шар лаку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь