Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати надійний ломбард

На золото і срібло теж існує своя мода, як і на одяг. Буває, що кільця або сережки втрачають свою актуальність, мають нудний дизайн, незручну форму (наприклад, опуклі частини, які чіпляються за одяг) або прикраса просто набридає своїй господині. Воно припадає пилом в скриньці, а носити його жінці вже не хочеться. Іноді втрачається одна сережка, а друга залишається. Часто випадає кілька камінців, і виріб втрачає естетичного вигляду. Розмір пальця з віком може змінитися, кільце стає мало. Що ж робити з такими прикрасами? За такі коштовності можна отримати гроші, якщо віднести їх в ломбард або скупку.

Адже життя трапляються різні непередбачувані ситуації, коли терміново потрібні гроші, а взяти їх ніде. Тоді на виручку і прийдуть ювелірні прикраси, які ви вже давно не носите або поламані.

Ломбард https://zslombard.com.ua/, як і будь-яке інше місце де можна здати золото повинні бути надійними. Існує кілька критеріїв, які допомагають вибрати місце, в яке ви понесете свої прикраси. Спочатку знайдіть в інтернеті кілька компаній, що пропонують найвищу вартість за 1 г металу. Потім обдзвоните ці ломбарди і уточніть, оновлені чи ціни на сайті, так як деякі скупники занижують ціну при покупці, стверджуючи, що в інтернеті вказана стара вартість. Дізнайтеся, чи давно фірма займається подібним бізнесом, чи має достатній досвід роботи, почитайте відгуки попередніх клієнтів. Велике значення має наявність всіх необхідних документів та спеціального обладнання, яке дозволяє визначити справжність прикраси.

Золото зазвичай приймають ювелірні майстерні, банки, ломбарди і індивідуальні скупники (колекціонери). З останніми треба бути обережніше - є ризик зв'язатися з аферистами, які можуть обдурити і заплатити менше обіцяного. Слід пам'ятати, що ломбард зазвичай не бере золото у вигляді злитків і самородків, а також технічні вироби. Зате там є можливість викупити свої коштовності назад протягом обумовленого терміну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь