Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Альбом для новонародженого малюка

Що таке альбом для новонародженого малюка? Перш за все, це частинка пам'яті про самі світлі моменти нового людського життя, причому найріднішого життя на всій нашій планеті. Ми рекомендуємо купити фотоальбом для новонародженого і розпочати його заповнювати невідкладно, інакше час буде згаяно, а спогади поступово будуть тьмяніти у вашій пам'яті.

Крім усього іншого, наповнювати і декорувати альбом для новонародженого - це ні з чим не порівнянне задоволення, яке ви відчуєте сповна, якщо будете використовувати дуже модну нині техніку скрапбукінг. Власне скрапбукінг і є оформлення особистих альбомів з використанням аплікацій, вирізок і різних елементів декору.

Як вибирати альбом для новонародженого?

Порад про те, який альбом для новонародженого краще купити, може бути незліченна кількість. Однак ключовими моментами є вартість, якість і оригінальність.

Придбати альбомы для малышей, які би відповідали усім перерахованим вище критеріям, ви можете прямо зараз, вибравши найбільш відповідний для вас варіант з каталогу спеціалізованого сайту. Такі сайти пропонують найширший асортимент альбомів для новонароджених, виготовлених з різних матеріалів і з різним стилем оформлення.

Кілька корисних порад про оформлення альбому для новонародженого

Як ми вже говорили вище, недостатньо просто купити фотоальбом для новонародженого і заповнити його фотознімками. Необхідно ще й ретельно продумати, як зробити його з творчим підходом, щоб потім пишатися результатом.

У асортименті магазинів є альбоми з найрізноманітнішими обкладинками, але ніколи не зайвим буде трохи доповнити їх. Це можуть бути різноманітні фігурки, вирізані з оксамиту, фетру чи інших відповідних матеріалів. Можна доповнити обкладинку атласними стрічками або маленькими м'якими іграшками.

 За традицією починають альбом новонародженого з моменту його знаходження в материнській утробі - це результати УЗД, на яких можна бачити ембріон. Вже після цього розміщують метрику з пологового будинку і перші знімки дитини.

 Чим більше тематичних розділів ви зможете придумати, тим краще. Це пологовий будинок і виписка з нього, прибуття нового жителя додому, годування, купання і т. д.

 Не забувайте підписувати кожну з фотографій, для чого можна використовувати кольорові маркери, гелеві ручки, блискітки і т. д. Також не забувайте відзначати і дати - цифри, це те, що забувається дуже швидко.

За способом розміщення фотографій альбоми поділяються на кілька видів:

  1. альбоми, які підходять під будь-який формат фотознімків з кріпленням останніх через прорізи або на спеціальних куточках;
  2. альбоми, які призначені під знімки тільки одного формату;
  3. альбоми, для заповнення яких використовується спеціальний фотоскотч.

Альбом новонародженого - це прекрасна пам'ять, за яку вам буде дуже вдячною ваша дитина. А, крім того, це буде прекрасний подарунок сім'ї друзів або знайомих, які очікують поповнення сімейства.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь