Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги вищої освіти в ЄС

Щороку мільйони студентів з різних країн відправляються на навчання до Європейського Союзу. Приїжджають в ЄС навіть звідти, де на якість вищої освіти не можна поскаржитися. Чому ж люди прибувають навіть з інших континентів, щоб отримати європейські дипломи? Ми дамо відразу 7 відповідей на це питання.

І якщо вам теж захочеться мати престижну освіту, почитайте в статье про це детальніше.

7 причин вчитися в ЄС

Ось що робить країни Євросоюзу привабливими для здобуття вищої освіти:

• Можливість побудувати кар'єру. Великі і малі компанії цінують претендентів з престижними дипломами. А якість європейської освіти ставиться в усьому світі. Багато європейських країн докладають зусиль, щоб залишити у себе перспективних випускників. Це означає, що є шанси на отримання постійного місця проживання та оформлення громадянства.

• Висока якість освіти. Багато хто з кращих університетів світу розташовані в ЄС. Практично в кожній країні можна знайти ВНЗ, що займають високі позиції в міжнародних рейтингах.

• Широкий спектр освітніх можливостей. В ЄС є тисячі університетів, що пропонують десятки тисяч навчальних програм англійською мовою. Ви можете знайти програми в будь-який академічної дисципліни - від мистецтва до зоології.

• Низька вартість навчання. У порівнянні з такими країнами, як США, Канада чи Австралія, плата за навчання в більшості державних університетів в Європі дуже низька. У деяких європейських країнах плата за навчання не стягується. Є також багато можливостей для отримання стипендій та інших варіантів фінансової підтримки.

• Легко подорожувати і відкривати весь континент. Коли ви вчитеся в Європі, то можете відносно швидко і недорого відвідати багато країн. Завдяки дешевим квиткам на автобуси, потяги і літаки, а також відносно короткому часі в дорозі, це можливо навіть при обмеженому студентському бюджеті.

• Однакові можливості для всіх. Завдяки Болонської системи національної системи вищої освіти всіх країн ЄС мають багато спільного. Якщо ви отримаєте ступінь магістра в Швеції, вона буде еквівалентна ступеня магістра в Німеччині, Литві або Сполученому Королівстві.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь