Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Австралійські чобітки Уггі

Уггі - специфічні чобітки, які прийшли в моду з Австралії. На сьогоднішній день вони є найбільш неоднозначним видом взуття. Хтось вирішує для себе носити уггі в поєднанні з будь-яким стилем одягу - спортивним або класикою. Хтось навпаки уважає, що подібне взуття тільки псує будь-який образ. Спочатку класичні моделі виготовлялися з дубленої овчини. На сьогоднішній же день вибір матеріалів величезний, як і способи оформлення.

Історія створення

Першими таке взуття почали шити австралійці. Таким чином вони рятувалися від мінливого південного клімату. Потрібним було практичне взуття, яке б не ковзало по льоду і зберігало тепло. У роки Першої та Другої світових воєн недбало зшиті чобітки з овчини ставали порятунком австралійських пілотів. Справа в тому, що на великих висотах було дуже холодно, так як кабіни були негерметичні. А вже в 60-х роках уггі для себе відкрили американські серфери. Вони носили їх між запливами, щоб відігріти ноги після довгого перебування у воді. У 1995 році бренд UGG Australia першим випустив широкий модельний ряд і з цього моменту популярність колись фермерського взуття зросла в десятки разів. Сьогодні ж в гардеробі будь-якої модниці красується не одна пара таких чобітків.

Переваги:

  1. Комфорт. Плоска підошва, м'якість і легкість - головні переваги уггі.
  2. Універсальність. За рахунок матеріалів, що використовуються для виготовлення, всередині чобіт створюється терморегуляція, що дозволяє носити їх в будь-який час року.
  3. Дизайн. На сьогодні існують тисячі моделей угги Австралия різних кольорів, прикрашені бантами, стразами або строгі класичні.
  4. Легкий догляд. Використання спеціальних засобів дозволяє швидко привести взуття в порядок.

Шкіряні уггі - захист від сльоти

Сучасні моделі, виготовлені зі шкіри - відмінний варіант на дощову погоду. Крім зручного дизайну такі чобітки зовсім не промокають, на відміну від тих, які робляться із замші. Головною відмінністю цього модельного ряду є те, що склад, яким обробляють взуття, збільшує зносостійкість чобіт. Перевагою такого взуття можна вважати простоту в догляді. Так як чоботи не пропускають вологу досить просто повтирати їх вологою ганчіркою.

З чим носити?

Орієнтуючись на поради від відомих світових стилістів, найкраще уггі поєднуються з лосинами або ж вузькими джинсами. І довгі, і короткі моделі в даному випадку візуально стоншують фігуру, роблячи її більш гармонійною. Втім, можна купити уггі і під широкі штани, теж досить стильний варіант. Однак такий образ може виглядати грубувато. У цьому випадку варто зупинити вибір на короткій моделі, і ні в якому разі не заправляти штанину всередину. Ще одним хорошим рішенням вважається поєднання чобіт з колготками, як теплими, так і тонкими. Головне в даному варіанті правильно підібрати аксесуари - шарф, шапку і рукавички в тій же колірній гамі. А ось щодо верхнього одягу, тут надається повна свобода вибору, тому що уггі відмінно поєднуються з кардиганами, светрами грубої в'язки і сукнями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь