Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір одягу для вагітних

Під час вагітності з жіночим тілом відбуваються серйозні зміни, які неодмінно варто враховувати при виборі одягу. У цей період жінці не потрібно відмовлятися від модного і красивого одягу. Навпаки, це дає чудову можливість зробити свої переваги при купівлі нового одягу ширшими. Необхідно розуміти, що потреби вагітної жінки не можуть задовольнити звичайні магазини. Одяг повинен мати особливий крій і бути дуже комфортним. Вагітна жінка в таких моделях виглядає прекрасно.

Щоб купити зручну річ, найкраще заздалегідь дізнатися, де знаходяться магазини, що продають спеціальний одяг. Пам'ятайте про те, що речі не повинні сковувати рухи. Вибирайте тільки відповідні за розміром речі, звертайте увагу на якість тканин. Ідеальний варіант - льон, шовк і бавовна. Якщо говорити про розмір, то краще за все звернутися до консультантів магазину. Суворого розмірного ряду не існує, а маркування нестабільні.

Який одяг носити під час вагітності?

Давайте докладніше розглянемо, який одяг може знадобитися вагітній. Почати слід з вибору білизни. Груди збільшуються в розмірі вже на самому початку вагітності. Тому необхідно купити спеціальний бюстгальтер. Він відрізняється тим, що має кілька рядів застібок. Крім того, бюстгальтери виготовляють з дихаючих тканин. Чашечки глибші, а бретельки в такому бюстгальтері ширші, що забезпечує відмінну підтримку грудей. Варто зазначити, що сукні для вагітних купити ви можете на сайті dianora.ua.

Обов'язково купуйте сукні для вагітних або відповідну туніку. Зараз у продажу є кофтинки, джемпери та блузки для вагітних. Це дуже зручний одяг, який можна носити і після пологів. Деякі моделі мають спеціальні розрізи, що дозволяють годувати малюка потайки від оточуючих, перебуваючи на вулиці. Дуже добре виглядають на вагітних трикотажні речі.

Якщо говорити про джинси і штани, то в моделях для вагітних є спеціальні вставки з трикотажу для підтримки живота. Дивіться, щоб вставка доходила до грудей. Не варто купувати штани, вставка яких проходить посередині живота. В кінці терміну такі вставки можуть сильно здавлювати живіт, що негативно позначається на кровообігу і впливає на самопочуття плоду.

Якщо не бажаєте носити штани, можна знайти відповідну спідницю. Вибирати її слід за тим же принципом, що викладений вище. У будь-якому випадку, купуйте гарний одяг з натуральних тканин. Обов'язково звертайте увагу на якість пошиття та оздоблення швів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь