Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та особливості імплантації зубів

Організм людини здатний відновлюватися після самих різних пошкоджень за рахунок регенерації тканин. Грамотна терапія повертає функціональність травмованим внутрішнім органам, сухожиллям, м'язам, кісткам і шкірному покриву - вони знову починають благополучно працювати. Це не відноситься до одного-єдиного «компоненту» тіла: до зубів. Варто пошкодити хоча б один, і неминуче доводиться звертатися до стоматолога для лагодження (заміни). При цьому хочеться, щоб результат радував з точки зору одночасно фізіології і естетики.

Переваги імплантації

Установка імплантату зуба сьогодні стає набагато доступнішою, простішою і вигіднішою, ніж раніше. Якщо треба вибирати між цією послугою і замовленням знімного протезу - краще звернути увагу на перший варіант. Епоха моторошнуватих вставних щелеп, що ночують у склянці з водою, йде в минуле. Разом з нею відправляються в небуття страшні металеві і громіздкі порцелянові коронки. Якщо вас цікавить імплантація зубів ціна, то рекомендуємо перейти за посиланням.

Сучасні методики засновані на встановленні в щелепні кістки штучного кореня, на якому після нарощування закріплюється акрилова або цільнокерамічна жувальна конструкція.

Професіонал витрачає на це трохи часу з гарантією відмінних результатів:

  1. при необхідності встановлюються мости або окремі коронки;
  2. вони можуть бути частково або повністю знімними;
  3. сусідні зуби не пошкоджуються (лікарям взагалі не потрібно їх зачіпати);
  4. доглядати за імплантатами нескладний, а служать вони довго;
  5. пацієнт швидко звикає до них;
  6. інтеграція сторонніх компонентів проходить успішно навіть у хворих на діабет або гепатит.

Приживаються сторонні елементи безпроблемно, природним чином. Активну життєдіяльність не гальмують, оскільки виносять великі навантаження з моменту установки. Звичний режим дня, сну, харчування людини не порушується.

Особливості імплантації

Штучний корінь, який встановлюють в кістку, виконується з титану або діоксиду цирконію. Ці матеріали відрізняються невеликою вагою, надійно закріплюються в щелепи, не відторгаються організмом. Зовні основа протеза виглядає як гвинт специфічної форми з різьбленням, що покриває його повністю або частково. Верхівка. яка виступає над яснами служить кріпленням для анатомічної коронки. Тип імплантату - тонкий, довгий, великий, короткий, розбірний, цілісний - лікар підбирає індивідуально.

Чому варто встановлювати імплантати?

Проблеми, через які люди наважуються на подібну процедуру, носять віковий, механічний, естетичний характер. Зубний ряд зовні і функціонально відновлюється без вражаючих витрат. Головне - звернутися до стоматолога вчасно, без сумнівів і помилкового сорому. Адже протези розроблені, щоб швидко і безпечно повертати здоров'я, моральне і фізичне.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь