Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Біографія та погляди Максима Мартинюка

Мартинюк Максим Петрович, який зараз займає посаду першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України, народився 24 квітня 1977 року. Він є уродженцем Одеси. В 1982 році він та його сім’я переїхали до Вінниці, де хлопець завершив навчання у школі. Після цього Максим став студентом державного сільськогосподарського інституту Вінниці. Обрав він спеціальність «Менеджмент організацій». Крім того, в 1997 році парубок отримав диплом за спеціальністю «Правознавство» (молодший спеціаліст).

Як Максим Мартинюк досягнув успіху? Кар’єра.

В 2000 році Максим Мартинюк влаштувався викладачем на кафедрі менеджменту у Вінницькому підрозділі Європейського університету, де пропрацював 3 роки. З 2004 по 2009 рік він був головою ВАТ "Проектно-вишукувальний інститут «Вінницяводпроект», а з 2009 по 2010 рік - начальником управління охорони водних ресурсів Мінприроди України.

На цьому досягнення Максима Мартинюка не завершились, оскільки успіх йому приніс саме 2014 рік. 14 березня він став першим заступником Голови державної архітектурно-будівельної інспекції. У 2015 році Максим Петрович був призначений Головою Держслужби України з питань геодезії, картографії, кадастру.

Сучасні погляди щодо покращення ситуації в країні

Нинішній перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства стверджує, що Україна може і повинна укріпляти свої позиції на світовому ринку продовольства. На зустрічі з журналістами він розповів, що держава суттєво покращила рівень експорту меду в Європу. За його словами, цей продукт може стати достойним конкурентом меду з інших країн. Мартинюк стверджує, що мед - це не єдиний товар, який можна продавати в інших країнах. Він підмітив, що Україна может реалізовувати горіхи, зернові культури, соняшникову олію та навіть слимаків. На сьогоднішній день, вирощуванням слимаків займається багато перспективних компаній.

Біографія та погляди Максима Мартинюка

Максим Мартинюк наголошує, що для досягнення успіхів на європейському ринку необхідно пропонувати не лише конкурентноспроможні товари, а й оригінальну та популярну продукцію.

Щоб досягнути успіхів, потрібно правильно організувати запуск ринку. Максим Мартинюк впевнений, що саме від цієї особливості залежать перспективи держави та її процвітання. Він також стверджує, що в країну потрібно негайно впроваджувати інноваційні технології, адже хорошої родючості грунту недостатньо для досягнення успіху. Максим Петрович пропонує покращити ситуацію в державі методом відкриття в селах сучасних та активних фермерських господарств. З їх допомогою можна не лише випускати велику кількість продукції, а й пропонувати населенню робочі місця.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь