Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Скільки коштує тур до Єгипту

Єгипет вже багато років займає топові місця серед напрямків для відпочинку. Країна доступна мандрівникам цілий рік і кожен знайде тут те, чого бажає душа. Всесвітньо відомі піраміди — не головна причина подорожі до Єгипту. Країна підкорює колоритними традиціями місцевих жителів, кухнею, екзотичною природою та масою розваг.

Ціна

На вартість турів для двох до Єгипту впливає не тільки час, обраний для відпочинку та його тривалість. Важливий фактор — тип готелю і його “зірковість”. Тури з розміщенням у 5-зіркових готелях дорожчі, завдяки широкому вибору пропонованих послуг та зручному розташовуванню, як правило, на першій береговій лінії. Істотно заощадити при покупці туру допоможе раннє бронювання (до 30%) або придбання путівки в палаючий сезон (до 50%). Нижче представлена ​​порівняльна таблиця вартості турів до Єгипту відповідно "зірковості" готелів:

Хургада

Марса Алам

Сафага

Шарм-ель-Шейх

Макаді Бей

5*

от 19 972 грн

от 24 637 грн

от 21 684 грн

от 19 010 грн

от 22 124 грн

4*

от 18 904 грн

от 22 878 грн

от 20 185 грн

от 16 073 грн

от 21 684 грн

3*

от 18 396 грн

от 20 239 грн

от 14 044 грн

Ціни передбачені на двох дорослих. На сайті https://turne.travel/ua-uk/tour/egipet/ — тури в Єгипет допоможуть підібрати професіонали. Вам потрібно лише відправити запит на пошук пропозиції.

Як відрізняються за вартістю курорти?

Курорти Єгипту пропонують проживання в готелях з 5*, 4* та 3*, 2-зіркові практично відсутні. Це пояснюється тим, що готелі Єгипту прагнуть надати максимальний комфорт своїм клієнтам. 5-зіркові готелі пропонують масу розваг, оздоровчі процедури, водні види спорту, екскурсії. Так, туристи можуть добре проводити час, не виходячи за межі комплексу. Крім того, багато курортів пропонують відпочивальникам розважальні центри, аквапарки, заняття водними видами спорту.

Шарм-ель-Шейх славиться величезною кількістю бухт та підводним світом, який заворожує. Так, більшість туристів їдуть сюди за дайвінгом. Крім того, в Шарм-ель-Шейху розташований заповідник Рас-Мохаммед з унікальними тваринами, Кольоровий каньйон із різнокольоровими скелями та національний парк Набк з піщаними дюнами, алювіальними рівнинами, соляними болотами. Звичайно ж, нічне життя Шарм-ель-Шейху не залишається позаду. Клуб «Pacha Sharm» приваблює популярних діджеїв світу. Вся інфраструктура курорту розташована поблизу моря, а інша частина Шарм-ель-Шейху мало цікава туристам, тому тури сюди порівняно дешеві.

Хургада — наймасштабніший курорт країни з розвиненою інфраструктурою. Тут з розваг пропонуються: Діснейленд для дітей, нічні клуби для молоді, мото- і джип-сафарі для екстремалів, чаювання з бедуїнами в пустелі для любителів арабських традицій. Крім того, на території курорту функціонує Музей Червоного моря та Морський акваріум Тут завжди багато туристів, тому вартість турів в Хургаду так само невисока.

Макаді Бей — один з нечисленних курортів з піщаними пляжами. Це приваблює велику кількість туристів. Готелі тут переважно 5-зіркові та 4-зіркові, де пропонуються всі умови для чудового відпочинку.

Курорт Марса Алам — ідеальне місце для релаксу і усамітнення. Сама берегова лінія схожа на тропіки, завдяки тіні від пальм та білосніжним пляжам. Відвідайте тут природний парк "Ваді-ель-Гімаль" з мангровими лісами, піщаними дюнами, давньоримськими руїнами, екзотичною флорою та фауною. Тури на Марса Алам дорожчі, ніж на інші курорти через те, що тут чистіші пляжі та елітніші готелі.

Сафага відомий чорними пісками, які використовуються для оздоровлення при дерматологічних захворюваннях та хворобах опорно-рухового апарату. Курорт ідеально підходить для любителів віндсерфінгу і картингу.

Гарячі тури — гарний спосіб заощадити на відпочинку без втрати якості. Кращий час для пляжного відпочинку в Єгипті осінь. Продаж путівок в цей період досягає найвищих показників. Однак, іноді туристи повертають тури незадовго до вильоту з різних причин. В результаті туроператори знижують ціну на цю поїздку, щоб встигнути її перепродати та не зазнати збитків.

Влітку тури в Єгипет найменш популярні через спеку. Для деяких це не перешкода, адже висока вологість на курортах та постійні вітри допомагають її перенести. Взимку в Єгипті температура повітря опускається до +18°С, вітряно та часто дощить. У літній і зимовий час кількість туристів різко знижується, але готелі функціонують. Тому, для тих, хто не любить натовпу туристів навколо, зима та літо — оптимальні варіанти для подорожі. Крім того, в цей час тури горять, можна непогано заощадити.

Раннє бронювання туру — ще один варіант придбати путівки за зниженою ціною. Ця процедура проводиться не пізніш, ніж за 3 місяці до дати подорожі. Єдиний мінус у тому, що якщо купили, то вже не можна відмовитися від поїздки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь