Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати банкетний зал?

Якщо у вас намічається торжество великих масштабів, то без банкетного залу просто не обійтися. В Україні прийнято влаштовувати грандіозні бенкети, і обов'язково шумно і весело, з різноманіттям страв і напоїв.

Одним з головних моментів будь-якого торжества є оренда банкетного залу, і зробити це рекомендується заздалегідь. Варіантів вибору безліч, відмінність становлять вартість проведення банкету, спрямованість кухні, особливості дизайну інтер'єру. Якщо вас цікавить банкетный зал в Харькове, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Головним параметром вибору банкетного залу в залежності від масштабів заходу є кількість місць. Існують зали, де при великій кількості запрошених гостей, багато людей виявляються поза зоною видимості, тому дуже важлива правильна розстановка меблів.

Залежно від приводу торжества банкетні зали прикрашаються відповідним чином, стрічками, живими або штучними квітами, повітряними кульками, плакатами з привітаннями. Зал буде оформлений, з огляду на переваги і побажання замовника, в залежності від приводу майбутнього заходу.

Щодо меню, кожен заклад має свої особливості, але завжди і скрізь можна знайти традиційні страви. Основне меню залежить від спрямованості закладу, але практично скрізь можна знайти готові банкетні меню для грандіозних урочистостей. Банкетний зал повинен мати досить просторе місце для конкурсів і танців, в закладі, де проходить торжество, обов'язково повинен бути гардероб і туалет, а так само кімната для куріння. Відгуки про банкетний зал краще заздалегідь пошукати в інтернеті.

Всім ясно, що банкетний зал в першу чергу ми вибираємо з фінансових міркувань. Адже місце, де гарний інтер'єр, готує смачно кухар, вдале розташування і багато інших дрібниць, не буде коштувати дешево. Ще деякі кафе і банкетні зали беруть плату за оренду.

З чого почати? Визначте, яку суму ви готові витратити на банкет з розрахунку на одну людину, та й в принципі, які у вас фінансові можливості, так само потрібно подивитися яке розташування місця, в якому буде походити банкет.

Припустимо, ви знайшли таке місце і вдало розташоване і плату за оренду там не беруть, а якщо беруть, то невелику. Тут відразу ж виникає інше питання, чи вмістяться туди всі ваші гості? Якщо весілля тільки з найближчих людей, то місце Вам буде не складно знайти, а якщо це весілля з великою кількістю гостей?

Тут, звичайно ж, вже складніше. Адже важливо не тільки щоб всі гості увійшли, а й як будуть розташовані столи (може вам, вже приїлася стандартна розстановка столів, буквою «п»), а ще має залишитися місце для проведення усіх можливих конкурсів, та й для того щоб гості могли потанцювати . Так само потрібно подумати над меню, гості не повинні піти з вашого свята голодними.

Також важливо, щоб все це було красиво подане і офіціанти не затримували подачу страв і прибирання порожнього посуду. Обов'язково потрібно дізнатися, чи є в кафе або банкетному залі, кондиціонер.

Може здатися, що це все дрібниці, навіщо на них витрачати свій дорогоцінний час, але саме такі дрібниці можуть або справити хороше враження про ваше свято, або зіпсувати його.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь