Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати нижню білизну для повних жінок: важливі поради

Нижня білизна для будь-якої жінки має важливе значення. Вона не тільки моделює фігуру і є основою гардероба, але і відіграє не останню роль в інтимному житті. Для дівчат з пишними формами розроблені спеціальні моделі з урахуванням фігури, а також моделі від скромних до спокусливих. Безліч іменитих колекцій позначені позначкою «plus size» і шиються виключно для жінок з нестандартними розмірами.

Спеціальна білизна для повних жінок виготовлялося давно, однак тільки в останні роки асортимент помітно розширився. Це можуть бути варіанти не тільки з коригуючим ефектом, а й вишукані сексуальні моделі для жінок різного віку і особливостей фігури. Придбати нижню білизну для повних жінок ви можете в інтернет-магазині БраБраБра вже зараз.

Не варто купувати нижню білизну з широкою розмірною сіткою, від самих маленьких до найбільших розмірів, навіть якщо вона вам дуже сподобалася. Як правило, при її пошитті не враховуються потреби дівчат з додатковою вагою. Зайве розчарування приносить комплект, в якому одна з речей мала або велика і гроші викинуті на вітер.

Правильніше вибирати моделі від 48 розміру і вище, тут будуть враховані всі індивідуальні вимоги саме повних дівчат, а до комплекту нижньої білизни пропонуються трусики різних розмірів, на потрібний об'єм стегон.

Особливо актуальна в цьому сезоні вишукана і жіночна білизна, націлена підкреслювати форми і вигини повних жінок. Широкий вибір магазинів нижньої білизни, задовольнить навіть найвибагливіший смак, незалежно чи буде це покупка корсета, трусиків, халата або бюст'є. Вибирайте моделі з урахуванням власного стилю і способу життя, без зайвих деталей для спорту або офісу, і навпаки мережива і сітка, романтичним особам.

Серед моделей бюстгальтерів, зверніть увагу на чашку  G, вона відмінно підтримує бюст, і не натирає шкіру. Щоб груди виглядали особливо виграшно, необхідно підкреслити талію, а наявний живіт приховати.

Особливо добре справляються з цим завданням, популярні останнім часом боді. Для романтичного вечора і еротичного образу, варто вибрати витончені мереживні фасони.

Трусики із завищеною талією, вдало коригують невеликий живіт. Моделі з вставками з сітки і натуральних тканин особливо приємно носити влітку і при цьому виглядати струнко і підтягнуто.

Не потрібно ховатися за комплексами через додаткову вагу і купувати безформні комплекти. Саме жінкам з пишними формами, слід підкреслювати переваги своєї фігури.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь