Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати текстиль для готелю?

Махрові халати, комплекти рушників, постільна білизна, ковдри та подушки - керівництво готелю повинно підходити до замовлення даних виробів з великою відповідальністю. Саме текстильні вироби та спальне приладдя створюють враження про місце перебування. І в скромний готель економ-класу, і в розкішний 5-ти зірковий готель гості заїжджають, щоб, в першу чергу, відпочити і набратися сил. Не важливо, якого кольору у вас шпалери, чи є в номері телевізор і вай-фай, але постіль та інший текстиль в будь-якому випадку повинні забезпечувати комфорт.

Варто зазначити, що замовити текстиль для готелю ви можете на сайті zorepad.com.ua вже зараз.

Варто звернути увагу на:

  • міцність. У плані довговічності до текстилю в готелях пред'являються особливі вимоги. По-перше, він змінюється набагато частіше, ніж вдома: в залежності від зірковості від разу в 3-5 днів до щоденної зміни. По-друге, рушники та постільна білизна перуться в пральній машині та піддаються кип'ятінню, якісній дезінфекції. Подушки, ковдри і матраци теж схильні до більшого зносу. Тому на першому місці стоїть питання зносостійкості і довговічності виробів. Звичайна білизна тут не підійде. Тканина для готельних комплектів, як правило, більш щільна і міцна. Деякі виробники навіть випускають окремі «готельні» лінійки продукції - щоб клієнтові не довелося проводити самостійний аналіз характеристик і було простіше зорієнтуватися в асортименті;
  • легкість. Важливий показник, на який багато хто звертає недостатньо уваги. Весь текстиль, включаючи наволочки, простирадла, підодіяльники, покривала, пледи і рушники, повинен бути досить легким, щоб його без труднощів могла заміняти покоївка. В іншому випадку швидкість роботи персоналу помітно впаде і, щоб вкластися в терміни, доведеться наймати співробітників додатково. Ось такий хитрий взаємозв'язок між вагою виробів і економією - як часу, так і коштів;
  • універсальний дизайн і сполучуваність. Звичайно, текстиль в готелі - це ще й важливий елемент підтримки бренду, формування іміджу. Тому рушники і постільна білизна повинні бути не тільки зручними, але і естетично привабливими. Не варто вибирати складні забарвлення. У міру зношування вам важко буде знайти такій білизні заміну. Оригінальності можна додати за рахунок вишитих логотипів. Звичайний друк при інтенсивній експлуатації швидко вицвітає.

Не останнє місце займає і вартість текстилю. Тим більше, на один номер в маленькому гостьовому будинку доводиться мінімум по два комплекти текстилю, а у великому готелі - по три (один в номері, другий - у покоївки в коморі, третій - в пральні). Тому вартість текстилю повинна бути адекватна ціні проживання. Навіть для 5-ти зіркових готелів необов'язково замовляти елітну постільну білизну. Головне, щоб в номері було чисто і акуратно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь